reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2013

Hej Dziewczyny!

Podczytuje Was juz od jakiegos czasu niemal codziennie borykam sie z podobnymi sprawami - mdlosci, zachcianki ciazowe, niepewnosc i oczekiwanie na kolejne USG. Z danych obowiazkowych: mam 27 lat, to moja pierwsza ciaza, termin (wg OM) na 19 sierpnia. Goraco Was pozdrawiam i trzymam za wszystkie kciuki!

P.S. Swietny przepis na drozdzowki! Wczoraj upieklam z maki pp i wyszly znakomite. Dzieki!

reklama
Witaj alitka
Ciekawe jak tam u Izy mam nadzieję że nadal dzidzius szaleje.
Ją dziś na obiad robiłam krem serowy z grzankami czosnkowymi.Mnie za to ciągnie do zup i warzyw a słodycze sporadycznie.dziś zauważyłam że brzuch zmienił się bo mam już wypuklosc od samego dołu także domek rośnie :-) Lecę spać kobietki.Miłej nocy.

Dziewczyny ile wasze dzieciaczki miały w 11 tyg. Ją mam teraz 10 t i 4 dzień i maluch ma 4 cm i 2 mm... To nie za mało?? Lekarz na usg powiedział, że to 11 tydzień :\

All me, wychodzi że jest większy niż tygodnie ciąży, ale nie przejmuj się bo u mnie pomiar główki w 11tyg i 4 dniu, wskazywał że dziecko ma 12tyg i 2 dni ilekarz mówiła że jest ok. Tu ci podaję fajną stronkę, możesz wrzucić dane z usg i ci wszystko obliczą te kalkulatorki. [url=http://twoja-ciaza.com.pl/kalkulatory/wiek-plodu-crl.php :-)Ciekawe co z Izą?...

Ja dzisiaj o d 6 na nogach, bo jedziemy młodego odstawić na obóz... Oczywiście jak małżon robił mu jajecznicę przed wyjściem to ja też już musiałam zjeść.... bo mnie ssało jak nie wiem co... Miłej soboty dziewczyny:cool:

Ostatnia edycja:
Witam z rańca.Oczywiście nasza córeczka kochana na tyg by spała do 9 a w sobotę o 5 była w naszym łóżku i o 7.30 już się kokosiła,ale i tak w miarę wyspana jestem więc jest ok.Mam dziś ochotę na kakao i kanapkę z dżemem :-)Cycki szaleją i bolą coraz bardziej,to się w porę obudziły....
zaczarowana a gdzie syncio jedzie na obóz?
All ja niestety nie pomogę bo ja dopiero w 10 tydzień weszłam,ale jak lekarz powiedział że jest ok to się nie martw :tak:
Iza odezwij się,aby wstałam to myślałam jak u Ciebie i odrazu na bb sprawdzić

Alitka witaj :-)

ja też od rana pierwsze co weszłam, żeby zobaczyć czy jest info od Izy. Cały czas mocno trzymam kciuki, mam nadzieje, że wszystko będzie ok. Iza jesteś bardzo silną kobietką, podziwiam Cię za to. Mam nadzieję, że czujesz się dobrze, że w szpitalu otrzymałaś odpowiednią pomoc.

Dziewczyny ja również nie mam ochoty na słodkie, w ogóle zachcianek brak, tylko ta senność, czasami wpadam w panikę z powodu braku objawów.

Życzę Wam udanego dzionka :-) u nas mroźno i śnieg i idziemy na spacer

Witam :)

ALL nie pomoge bo u mnie chyba jakos inaczej te dzieci mierza :d razem z nozkami lol

Martwie sie tez IZA...poczekam jeszcze z godz i do niej napisze :) moze odsypia wczorajsze wrazenia i nie chce jej budzic ;)

U nas nocka na wypasie. Mloda padla standardowo o 23 ale za to spala az do 8,zjadla i kima dalej :)

Ide chyba i ja :)

FRANEK bo dzieci ti chyba generalnie przekore maja w genach ;) hahah o 6??? Losieeee...

ZACZAROWANA bedziesz tesknic za synalem czy odpoczywac ?? ;)

reklama
Cześć Wam :-)

Ja też weszłam i od razu szukam czy są jakieś wieści od Izy...

All-me - moim zdaniem wszystko ok :tak:

Franek - mój syn też zwykle tak robi :tak: w tygodniu ciężko go zwlec z łóżka jak trzeba iść do przedszkola, a w weekend pobudka z samego rana. Ale dziś się zlitował i pospał do 8 :-)

Ja w przeciwieństwie do większości z Was mam ochotę na słodkie :-) I ogólnie wróciła mi ochota prawie na wszystko, a waga powoli idzie w górę :szok:

Do góry