reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2013

hej:-)

iza martwię się o Ciebie, pisz koniecznie, jak sytuacja wygląda

allme a Ty sobie nie dodawaj stresu z powodu wymiarów dziecka, naprawdę każda dzidzia rośnie w swoim tempie i wymiary Twojej są naprawdę ok.. więc ciesz się tym, ze wszystko jest dobrze;-)

a ja dziś o 13 wybywam na spotkanie z koleżankami, a po południu idziemy do moich rodziców, bo tato ma urodziny.

reklama
Alitka - witaj i rozgość się :-)

Allme - nie panikuj :-D Dzieci są różne to 1, a 2 czasem lekarz się może machnąć przy pomiarze. Przecież usg to tylko maszyna. A jak małe, to się ciesz - nie będziesz musiała kolosa rodzić :-D

Boszzzzz, moje dziecko usadowiło się w foteliku bujanym, samo się przypięło i teraz łazi tak po pokoju z fotelikiem przymocowanym do pupy. Czy to kiedykolwiek zmądrzeje?

U nas goście. Chwilowo Małżon z teściówką wybyli na konferencję o apetycznym stomijnym temacie :-D ale zaraz muszę mykać do kuchni i jakiś obiadek szykować, bo po 12 wrócą. A wieczorem przyjaciele wpadną, więc i coś dojedzonka na kolację musze zrobić. Najchętniej bym się jednak do łóżka walnęła.

Mgd - pisz do Izy. Możliwe, że w szpitalu została i nie ma dostępu do netu.

No, upchnęli się do busa i pojechali... 16 chłopa na tydzień, a bagaży ja na miesiąc, ale każdy dwie torby, treningowa i z ciuchami do łażenia...:-):-)
franek, pojechali do Węgrowa, tam mają zaplecze treningowe, bo to obóz piłkarski, tydzień mam go z główki... Mgd, pierwsze dwa dni będę się delektować ciszą bo jak jeden w domu tylko to spokój... w przyszłym tygodniu drugi pojedzie do babci, to wogóle cisza, ze dwa następne dni będę szczęśliwa, słomiana nie-matka, a później zacznie mi ich brakować:-), bo jak za cicho to też źle i będę trochę tęsknić... Pewnie z nudów pokłócę się ze ślubnym, ajak wrócą to znowu się zacznie darcie kotów i ...znów będę marzyć żeby gdzieś wyjechali....:-)

Hej dziewczyny, jesteście niesamowite <3<3<3
Wczoraj nazarlam się przeciwbólowy, trochę poryczalam M w ramię i...usnelam o_O wiec w końcu nigdzie nie pojechałam...
W nocy jeszcze lekko poleciało ale tylko trochę
Jedna rzecz mnie zastanawia mocno, czy przypadkiem nie jest tak ze nam coś się z krwią i krazeniem robi w ciąży? Bo fakt zeszło ze mnie sporo krwi wczoraj ale dziś myjac zęby uchlapalam cała umywalke krwią z dziasel i w sumie mam tak od kilku dni..M jest teraz w
domu przez 4dni więc jak tylko coś się znow zacznie zawiezie mnie gdzie trzeba...mam nadzieje ze już koniec sensacji z mojej strony :)

Cześć Mamuśki :)

I ja ledwo wstałam to patrzyłam czy od IzyV nie przyszły wieści. Szczerze mówiąc mam nadzieję, ze ją zostawili przynajmniej na noc na obserwację.

Rano byłam na badaniach i zapłaciłam..o rety..350zł?!?!?! A i tak nie wszystkie miałam płatne ;)

Wczoraj napiekłam bułek i ciekawe kto je wszystkie zje, bo ja znów witam się z klopikiem :)

AllMe ostatnio sprawdzałam jak maluchy rosną w brzuchu i jaka jest ich odpowiednia wielkość w stosunku do tygodnia więc sprawdź sobie taki kalkulator gdzieś w necie, ale wydaje mi się, że jest ok :)

Jeju....Iza dzieki Bogu, że już się odezwałaś. Ja jestem od razu spokojniejsza. Trzymaj się dzielnie, leż i odpoczywaj :* Miejmy nadzieję, że to już koniec tych krwistych akcji...

IzaV uff, jak dobrze, że już lepiej. Wypatrywałam info od Ciebie.
Nie wybierasz się do szpitala? Ja bym nie wytrzymała i jechała bym sprawdzić, czy z dzieckiem ok

Iza, całe szczęście że u ciebie lepiej...:-) Może już poprosimy o trochę nudy , żebyś już miała taką bezobjawową nudną ciążę?? Trzymaj się i odpoczywaj korzystając z obeności faceta w domku...:-)

margo, 350zł?, rany jakie sumy...Jednak dziękuję opatrzności że robię to na NFZ:szok:

Ostatnia edycja:
reklama
M jeszcze śpi..narazie nic się nie dzieje...dziewczyny..żeby jechać do szpitala muszę znaleźć przewoźnika bo my nie mamy auta tylko skutery a ja się boje w takim stanie na tym jeździć bo strasznie trzęsie..karetka wczoraj kosztowała mnie 80€ dostanę 100% zwrot w ciagu miesiąca...poczekam aż znow zacznie się coś dziać ale naszykowalam sobie już torbę i M powiedział ze każe mnie zatrzymać w szpitalu i koniec. Napewno będę was informować na bierzaco

13tc mi się zaczął

Ostatnia edycja:
Do góry