mejdia
czerwcóweczka 2008 ;)
Dziewczyny moja wczorajsza wizyta ok,mój mały wiercipięta tak się kręcił,
ze zdjęcia wyraźnego nie udało się zrobić. Dostałam jeszcze Duphaston
na miesiąc i mogę wrócić do pracy.
Tak więc od poniedziałku wpadam w wir codzienności i obawiam się, że trochę rzadziej będę tu gościć...
zobaczymy.
IzaV jak dobrze, ze wszystko się uspokoiło, jednak bądź ostrożna
i nie rezygnuj z konsultacji, chociażby telefonicznej. Może uda Ci się dodzwonić do tego lekarza,
którego dziewczyny polecały.
Warto byłoby pogadać i rozwiać wszystkie obawy, bo najgorsze to żyć w niepewności i stresie.
Mam ogromną nadzieję, że już będzie tylko lepiej ! Buziolki.
All me cieszę się, że wizyta wypadła dobrze i i nie martw się o wielkość dzidziula,
jedne są mniejsze , drugie większe, jedne ważą 4,5kg, a drugie ledwo do 3kg dobijają przy porodzie.
Myślę, że każdy jest indywidualnie zaprogramowany, a na pocieszenie mój maluch ma też. ok 4 cm
a jestem już w 12 tyg.;-)
Franekkimono - ja tez bym cały dzień jadła, już przytyłam ze 4 kg,
mam cholerne wyrzuty, że się tak rozpuściłam.
Cwietka - Twoja Dzidziolina to ma pomysły , dzieci to lubia sobie utrudniać;-).
Alitka - witaj!
Zaczarowana - to masz bodyguarda w domu, 46 rozmiar butów, to wzrostu chyba ze 2 m !:-)
ze zdjęcia wyraźnego nie udało się zrobić. Dostałam jeszcze Duphaston
na miesiąc i mogę wrócić do pracy.
Tak więc od poniedziałku wpadam w wir codzienności i obawiam się, że trochę rzadziej będę tu gościć...
zobaczymy.
IzaV jak dobrze, ze wszystko się uspokoiło, jednak bądź ostrożna
i nie rezygnuj z konsultacji, chociażby telefonicznej. Może uda Ci się dodzwonić do tego lekarza,
którego dziewczyny polecały.
Warto byłoby pogadać i rozwiać wszystkie obawy, bo najgorsze to żyć w niepewności i stresie.
Mam ogromną nadzieję, że już będzie tylko lepiej ! Buziolki.
All me cieszę się, że wizyta wypadła dobrze i i nie martw się o wielkość dzidziula,
jedne są mniejsze , drugie większe, jedne ważą 4,5kg, a drugie ledwo do 3kg dobijają przy porodzie.
Myślę, że każdy jest indywidualnie zaprogramowany, a na pocieszenie mój maluch ma też. ok 4 cm
a jestem już w 12 tyg.;-)
Franekkimono - ja tez bym cały dzień jadła, już przytyłam ze 4 kg,
mam cholerne wyrzuty, że się tak rozpuściłam.
Cwietka - Twoja Dzidziolina to ma pomysły , dzieci to lubia sobie utrudniać;-).
Alitka - witaj!
Zaczarowana - to masz bodyguarda w domu, 46 rozmiar butów, to wzrostu chyba ze 2 m !:-)