reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2013

Eh teściowd to temat rzeka. Nie bez powodu wymyślili o nich dowcipy ..
Myślę ze najlepszą obroną jest atak. Trzeba mówić prosto z mostu wszystko i już. Mieć to gdzieś ze się obrazi. Raz drugi się powie co nieco i może wtedy odpuści

reklama
Macijkaa-z reguly to tesciowe sa okropnie uparte i zyja wiedza i przyzwyczajeniami ze swoich lat gdy one byly w ciazy i ciezko jest im to wytłumaczyc , że nie samym MLEKIEM człowiek żyje :eek:

Iza - gratuluję USG! super wiadomości

Co do liczby dzieci - ja zawsze chciałam 3, P 2 bo ja mam dwójkę rodzeństwa a on tylko siostrę więc pewnie skończy się na 2, ale z drugiej strony nadal mam nadzieję, że za kilka lat go przekonam na trzecie :-)

Iza - super, toż to kawał człowieka :-)

A co do ilości dzieci, to my raczej poprzestaniemy na dwójce, jakbyśmy mieli się zdecydować na jeszcze jedno to może za jakieś 10 lat :-D Ale podejrzewam, że do tego czasu nam się odechce :-D

A co do teściowych to ja wolę się nie wypowiadać :-D Mieszkam niestety ze swoją i jest to bardzo ciężkie doświadczenie....

KTR no wlasnie jamam niecny plan oswajana z nocnikem jak tyko samodzielnie usiadzie(teraz siedzi ale trzeba ja posadzic)...
i bedzie to forma zabawy, zanim zdejme gacie i posadze na goly tylek to troche potrwa :)

IZA gratki!! Czekam na zdjecia!

mi sie zawsze marzyly blzniaki... Bede mala za to "prawie blizniaki" :-)
a chciablabym 4ke...ale cos mi sie zdaje ze sie ne wyrobie ;)

moje dziecko wlasnie po raz pierwszy zjadlo pol kromki chleba z maslem :D
jest przykladem zupelnie anty-ksiazkowego dziecka...

Ewirut - szkoda naszych nerwów na teściowe .. poprostu bądźmy twarde.

Iza - super. Zazdroszczę. Ja miałam już 3razy usg i ani jednego zdjęcia nie mam buu.

Domi - współczuję choć moja też często pomieszkuje u nas.

Mgd - no prawie jak bliźnieta te twoje skarby :-)

Ja bym chciała mieć trójkę dzieci, ale zobaczymy, ile się 'zrobi' ;) Póki co się skupiam na tym Potworku, co siedzi w brzuchu obecnie.

Ja mam szczęście, bo moja teściowa to fajna babeczka i bardzo się lubimy. Wiadomo, że się zdarzają i zgrzyty, ale są tak rzadkie, że praktycznie niezauważalne. Często do siebie dzwonimy na ploty, czasem chodzimy sobie razem na zakupy. Takiej jak moja to ze świecą chyba szukać ;-)

reklama
ewirut - nie no ja ogolnie nie narzekam, ale pewne rzeczy mnie do szału doprowadzaja. ale ja z tych spokojnych i cierpliwych jestem. Ogolnie relacje z tesciowa OK, ale czasem mam dosc :)
a co do przyzwyczajeń teściowych, to moja cały czas powtarza że te moje krwiaki w kazdej ciązy to przez to ze kiedyś brałam tabletki anty... ;/

iza - gratulacje 4 cm szczescia!

a my chyba na dwójce poprzestaniemy... chociaz mój mąz mówi ciągle, że mamy warunki, żeby była trójeczka ;) ale to raczej w formie żartu....

Do góry