reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2013

Hej,
postanowiłam do was dołączyć, nasze maleństwo zgodnie z rozkładem jazdy powinno się pojawić około 9. sierpnia. Obiecałam sobie, że dla zdrowia psychicznego nie będę zaglądać na żadne fora internetowe (paranoje wszelkiego rodzaju + samodiagnozowanie się przez forum ;-) ) ale jakoś zmieniłam zdanie, poza tym czasami też dobrze pogadać po polsku.

reklama
Witaj Aleksandra maria-jak sie czujesz?
MOja też do najgorszych nie nalezy ale tym to przesadzila :no: również mieszkamy razem tylko , że na osobnych kuchniach:happy2:
Ja nie wiem ile chcem miec ale mysle ze 2ke moj mąż jets jedynakiem i to jest takie przykre a zwłaszcza wtedy gdy czlowiek jest dorosły , bo nawet nie ma do kogo pojśc, u mnie jest jeszcze 3 rodzeństwa. A wlasnie w sobote bedzimy na imprezke do mojej siostry na 40 urodziny:-) Uwielbiam te rodzinne spotkania:happy2: Mam tylko nadzieje , że bede sie dobrze czuła ;-)

IzaV Aaaaaaaaa! Gratulejszyn! Cieszę się, że w tym całym Twoim galimatiasie taka radocha Cię dopadła :) Trzymaj tak dalej! Czekam na foty!

Ja już gdzieś pisałam, ze mam fajowych teściów :) Jakoś nadajemy na tych samych falach i raczej jesteśmy zgodni :)

Co do ilości to ja zawsze marzyłam o trójce dzieci, ale jak przyszło co do czego to przeraża mnie poród pierwszego i ogarnięcie życiowe z jednym bobasem :D

AleksandraMaria i Multimama witamy, do naszego grona ciepło zapraszamy :) Ja też sobie obiecałam, że nie będę czytać forów ani nic podobnego, ale tutaj z dziewczynami jest naprawdę fajnie :) nie ma jakiegoś nakręcania się, ale jest wspieranie, trzymanie kciuków i wysyłanie bardzo pozytywne fluidów :)

Pytanie z innej paki: Dziewczęta, czym w ciąży depilujecie nogi? :-D

reklama
Do góry