reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2013

katherinne tak jak napisałam wcześniej okresu brak i kilka innych oznak więc to mnie skłania do myślenia;)).no ale póki co zrobiłam dziś test i nic...jedna kreska ale okresu dalej nie widać. Co prawda nie zrobiłam go rano i to jakiś teścik tani kupiony w tesco;) nie wiem co myśleć...zobaczymy jutro ponowię test.

reklama
Madzik1980 gratuluję. Kurcze jak to jest że Ty masz dziś termin na okres i już wyszedł teścik....ja miałam termin na 26tego...no w sumie to nie tak długo..może poczekam z kolejnym testem jednak kilka dni bo zbankrutuje;) A wam dziewczyny po ilu dniach pokazywały się dwie kreski???

biedronka2223 -nie Julcia jeszcze nie wie :)PO wizycie u lekarza jej powiemy
Ja mam cykle 28 dniowe i już wyszedł test , no ale blady
Moze kup jakiś czuły test np Acon i powinien już wyjść :)Będe trzymała kciuki

wiesz mnie póki co nie dziwi brak 2 kreski.w 1 ciąży wynik też pokazał się późno. tak właśnie teraz zrobie...kolejny test kupie w aptece. Powiedzcie mi dziewczyny.....może śmieszne to pytanie ale wolę się upewnić. Czy poranny mocz można zebrać a test zrobić np po ok 2 godzinach? pytam bo nie mam u siebie apteki więc rano muszę po niego pojechać.

u mnie test pokazał po około 20 dniach no ale miałam nie regularnie cykle. w poniedziałek wizyta u gin nie mogę się z mężem doczekać

Witam sie wieczorna pora :)
Myslalam, ze wracam do swiata zywych od wczorajszego wyjazdu tesciowej , a tu niespodzianka .... Rano obudzilam sie z lejacym sie katarem, bolem gardla i ogolnym oslabieniem. Najgorsze, ze nie mozna zadnych lekow, wiec jedynie ratuje sie herbatka z cytrynka, syrop z cebuli blee , sol z woda do plukania gardla i fakt faktem pomaga , ale niestety nie na katar.

Co do ciazowych dolegliwosci to oprocz bolu piersi nic nie odczuwam. Natomiast zanim zrobilam test mialam pare nieprzyjemnych sytuacji, ktore byly bliskie spotkania z panem porcelana.

Moja corcia ma 2 lata i 5 miesiecy i tez jeszcze niewie o rodzenstwie. I tak mysle, ze oprocz tego, ze mama ma dzidzi w brzuszku nie zrozumie wiecej. Dopiero blizej porodu, i bedzie juz starsza mozna zaczac cos tlumaczyc.

Witam wszystkie nowe mamusie i zycze nudnych, spokojnych juz tylko 8 miesiecy :)

no niestety leków nie wolno brać do twoich sposobów mogę dopowiedzieć ząbek czosnku najlepiej łyknąć cały bo w tedy tak nie czuć jak się gryzie.

Biedronka, ja testowałam już 4 dni przed terminem miesiączki, bo jestem niecierpliwa, i już miałam wynik pozytywny. Poprawiłam wieczorem i z wieczornego też wyszedł pozytywny. Z wizytą u lekarza też się chyba trochę pospieszyłam, czytam że Wy dopiero w połowie grudnia, ja śmigam już jutro - ale to chyba nie zaszkodzi...

reklama
Ja testowałam 3 dni przed terminem miesiączki i wyszedł tylko cień drugiej kreski ale już coś tam było widać, kolejny test zrobiłam w dniu terminu miesiączki i pojawiła się piękna krecha, oczywiście bledsza od tej kontrolnej ale nie było wątpliwości że jest. Został mi jeszcze jeden test, zrobię go w weekend żeby zobaczyć czy krecha ładnie ciemnieje:tak:. Marcelkowi jak pytamy się czy chciałby braciszka czy siostrzyczkę to raz twierdzi że brata, innym razem że siostrę:-D Powtarza tylko że będzie się bawił z bratem czy siostrą ale pewnie nie bardzo zdaje sobie sprawę z zaistniałej sytuacji. Coś więcej będzie można mu tłumaczyć jak brzuszek zacznie rosnąć:-).Mamolinka zdrówka, tylko babcine metody pozostają:sorry2:.

Do góry