reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

reklama
Sama sie zdzwilam, ze chciala mi zrobic USG.. Do tego nie zrobila mi dopochwowego USG tylko brzuszne. A nastepne chce zrobic dopochwowo, wiec czemu za pierwszym razem tego nie zrobila? Ehhh ci lekarze..
biedronka a masz jakies przeczucia, ze jestes w ciazy? Skoro test jest negatywny to moze za wczesnie go zrobilas. Niektorym wychodzi przed spodziewana miesiaczka, a niektorym pare dni po. Trzymam kciuki.

jestem już po terminie @.najpóźniej powinna być 25tego. no mam kilka symptomów jak w 1 ciąży.leciała mi krew z nosa po przebudzeniu przez kilka dni. piersi powiększone obolałe - i z uwidocznionymi zyłami - normalnie nie widać mi żył przy piersiach. tak teżz sie działo w 1 ciąży. I nie wiem jak z temperaturą. wiem żeby to było wiarygodne to należy to robic regularnie. ja to robię od tygodnia dopiero i ciągle mam 37,2.któraś z was się zna na tym???wyczytałam że przed miesiączką powinna spaść temperatura.

Co do temperatury to ja po przebudzeniu mam 36,9-37 w ciagu dnia wzrasta do 37,5. Ogolnie w ciazy temperatura ciala powinna byc podwyzszona, ze wzgledu na produkcje progesteronu, ale u kazdej kobiety jest inaczej. Musialabys miec obraz calego cyklu. Dla niektorych 36,6 to jest juz podwyszona temperatura gdyz w fazie przedowulacyjnej temperatury byly znacznie mniejsze niz 36,6.
Gdyby nie ma ciazy to w dniu spodziewanej miesiaczki temperatura powinna spasc. Jesli nie spada moze oznaczac ciaze, ale nie musi.

kurcze najgorsze że do gina teraz tak długo trzeba czekać...a prywatnie to wiadomo kasa...sama nie wiem czego się spodziewać i co myśleć...z jednej strony te kilka dni już mnie jakoś nastawiły na ciąże i pomyślałam że jakoś się wszystko poukłada- mimo że to nie jest najlepszy czas na kolejne dziecko...............

no właśnie nie robiłam. w poniedziałek się wybiorę jak będzie mąż. u siebie nie mam lab a jechac nie chce sama bo jak zwykle nie mam zimówek i wole żeby M prowadził;)))

W 5 tygodniu jestem i w sumie bylam dosc zszokowana, ze dzis USG. W sumie to niewiele widac, jest 3-milimetrowy pecherzyk. Straszne malenstwo!

reklama
Do góry