Witam dziewczyny:-) Dzis rano ujrzalam tlustego "plusika" na tescie ciazowym Clearblue. Jeszcze to do nas nie dociera.. Dzis ide do ginekologa, umowic sie na badania i umowic sie na USG. Bede spokojniejsza gdy zobacze bijace serduszko. Ale to pewnie za dwa tygodnie, teraz jest za wczesnie. Z moich obliczen termin porodu mam na 08 sierpnia.
Co do moim objawow.. Od tygodnia mam dziwne bole podbrzusza (jak na okres, ale bardziej delikatne), do tego uczucie "ciagniecia" w okolicach jajnikow, szczegolnie prawy mi dokucza. Wy tez tak macie? Ja juz schizuje, ze moze jest cos nie tak.. Od wczoraj odezwal sie kregoslup a piersi mnie deliktatnie podobolewaja.
Pare slow o mnie. Mam 23 lata, mezatka jestem od roku i siedmiu miesiecy. Staralismy sie 14 cykli, od 1,5 miesiace dowiedzielismy sie, ze emek ma slabo ruchliwa armie. 0% plemnikow szybkich i 10% plemnikow wolnych
Emek przyjmuje witaminki i po 1,5 miesiace zaciazylam. Wciaz nie wierze w ten cud:-)
Jesli chodzi o mnie naprzyklad to ja postanowilam poinformowac moja rodzine, gdy skoncze polowke ciazy (tj. 20 tc). Nie chce niczego zapeszac. Mi jest o tyle latwiej, ze mieszkam na drugim koncu swiata i rodzine widuje na Skype, wiec brzuszka nawet by nie spostrzegli.. Pewnie gdybym mieszkala w Pl to powiedzialabym o wiele szybciej. Mialam przyjechac w czerwcu, ale cos widze, ze raczej nie przyjade tzn. nie polece:-)
Dziewczyny, zycze Wam spokojnych 8 miesiecy.