reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

Aga super! A Tymcio wygląda tutaj jakby był starszy niż jest w rzeczywistości :)

reklama
Pampersy....Miki chyba tu jedyny leje....gdyby nie moje gabaryty i ruchy jak w smole pogoniłabym go szybko...Bo cwany jest. Sika na nocnik i załatwia się też ,ale jak majty ubiorę jakoś na nocnik mu sie nie śpieszy....
a przedszkole za 3 mce ;/
Za to super mówi ,rozgadał się na całego :D

Venicee to jak ma normalne majtki na pupie to jak wtedy jest z załatwianiem się?
Mój od końca stycznia zaczął sikać na nocnik, nauczył się w 2 dni dosłownie za to kupę centralnie do majtek robił i tak jak mu się chciało to zawsze szedł za kanapę się schować, postękał i przychodził "mama zjobiłem kupęęęę!!". Gadałam, tłumaczyłam, że do nocnika trzeba a on, że nie bo do majtek. No i przedwczoraj przychodzi, że kupę mu się chce na co ja bez emocji, że ma usiąść na nocniku i zrobić, na co on, że pójdzie do brata a ja, że ok. No i od tego czasu robi na nocnik, nie wiem co mu się odwróciło ale tylko u brata w pokoju chce robić :)

venicee moj tez w pampka sika. od tygodnia lata w majtach ale jak sama nie posadze na kiblu to zleje sie w majty. Wola ze chce siku w momencie jak juz sika. gdzie ja robie cos zle?

Żabila to norma.... Jak mąż bedzie w domu koniec z pamperami ...ja nie daję rady już....
Tyle że nie wolno sie cofać za nic ! pampery schować i majciory w ruch.... łatwo sie pisze i mówi a życie to co innego....
Gdyby nie mój wielki brzuchol....
TakaJ wazne gdzie ? eee ważne że robi :D
Ja boję się regresu jak mała się urodzi....

Żabila nic nie robisz źle, nie przyszedł ten moment, ja tak miałam ze starszym, że dłuuugo sikał w pieluchy a potem w majtki.

Venicee no w sumie nie takie ważne. Na pewno teraz na końcówce ciąży jest ciężej z tym wszystkim. Mam nadzieję, że do tego czasu jeszcze się poprawi z tym sikaniem i Cię zaskoczy mile :)

u nas lekka poprawa z sikaniem. W ciągu dnia juz tak dużo nie zasikuje majtek. Ciągle przypominam ze jak chce niech idzie i sie wysika jak tatuś. To u nas sie sprawdziło pokazać jak tatuś sika i sam sobie teraz deskę dźwiga i sika. Tylko sam z siebie to nie zawola ze chce. na noc ma zakładanego pampka a w sobite jak na weselu byliśmy to ubrałam mu pompka bo nie będę latać z mopem po sali to widać było ze mu przeszkadza

reklama
Żabila no to wszystko idzie ku dobremu, jeszcze się wakacje nie zaczną a się pampków pozbędziecie :)

Venicee jak tam u Ciebie??

Do góry