reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2013

Aurelia generalnie to zależy dużo od dziecka bo możesz już teraz w wakacje pokazywać np. na podwórku jak się obsikuje trawkę czy coś to już coś podłapie a ja odnośnie starszego synka to kojarzę, że dopiero jak, że tak powiem, dosięgnął do ubikacji u nas to zaczął tak sikać ale on dalej woli usiąść niż na stojąco, jedynie go uczulam, że jak jest gdzieś, np. na obozie czy coś to lepiej na stojąco, żeby jak najmniejszy mieć kontakt z publiczną toaletą.
Ale masz pory na pisanie :) Podziwiam!

reklama
pozdrowienia z cieplutkiej Turcji!!! u nas super aż żal wracać w niedziele mamy juz powrót.Jasne służę pomocą przy wyborze wakacji. Aurelia nasz sika na trawkę,polewa drzewka

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

Aga ale Wam fajnie, korzystajcie jeszcze ile tylko możecie, jeszcze w końcu 2 dni totalnej laby :)

Hej dziewczyny,

Wróciliśmy do codzienności, co u Was słychać? Jakie plany na kolejny długi weekend?
My jedziemy do dziadków, Tymcio trochę poodycha świeżym powietrzem :-)
Venicee co tam u Ciebie?

Aga i jak było? Pewnie super? My nie mamy specjalnych planów na długi weekend, pewnie jakiegoś grilla zrobimy.

Hej
Znowu się zapuściłam w wpisami .... No nadal w 2paku...cięzko mi już ,ale cóż zrobić ?Oby dotrwać do bezpicznego czasu i będę happy. Strach przed cc zaczyna rosnąć w mojej głowie.
Wow Turcja :D może jakies zdjątko Aguś?

Taka j było super!!! Tymcio zafascynowany samolotem ;) my siedzimy i u teściów i leniuchujemy, musze się pochwalić trochę późno ale odstawilismy smoczek!!! poszliśmy do sklepu Tymcio wybrał sobie farmę i zapłacił pani smoczkiem ,wieczorem rozplakal się ze go nie ma ale to tylko raz i juz jest super ciesze się bardzo.
Venicee odpoczywaj ile się da juz z górki poleci

Taka j było super!!! Tymcio zafascynowany samolotem ;) my siedzimy u teściów i leniuchujemy, musze się pochwalić trochę późno ale odstawilismy smoczek!!! poszliśmy do sklepu Tymcio wybrał sobie farmę i zapłacił pani smoczkiem ,wieczorem rozplakal się ze go nie ma ale to tylko raz i juz jest super ciesze się bardzo.
Venicee odpoczywaj ile się da juz z górki poleci

reklama
1464527398362.jpg
1464527414160.jpg

Załączniki

• 1464527398362.jpg
    1464527398362.jpg
    67,5 KB · Wyświetleń: 529
  • 1464527414160.jpg