reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2013

Aga a gdzie się wybieracie? Ale macie fajnie z tymi wyjazdami, ciągle gdzieś. Ja nie pamiętam kiedy ostatnio byłam w knajpce, zupełnie nie pamiętam. Chyba w zeszłym roku raz na szybko z mężem i dziećmi ale tak, żeby sami to ostatni wypad chyba 2,5 roku temu. Masakra.

reklama
Taka j e tam ciągle, w tamtym roku na urlopie w maju byliśmy i teraz wyszła nam Chorwacja objazdowa :-) teraz lecimy do Turcji na urlop, trzeba sie wygrzać :-) Sami tez nie mamy możliwości jak wyjść, mąż raz mi zrobił niespodziankę i poszliśmy na koncert ;-)

A do Turcji też sami czy z Tymkiem? Ja to mam pietra przed takimi wyjazdami teraz, wiem, pewnie przesadzam ale jakoś tak boję się, a i na rękę mi to bo w tym roku nie mamy jak jechać bo chcemy dobudować pokój do domu więc kasa pójdzie na remont. Gdzie dokładnie lecicie? Jaki hotel? Na 2 tygodnie?

tak z Tymkiem, ja pracuje w tej branży i nie panikuje,zaraz u nas będa dni młodzieży w Krakowie i tez będzie niebezpiecznie :) my na tydzień region Side byliśmy 2 lata temu w tym samym regionie teraz hotel obok sąsiedni Lyra Resort. W tamtym roku byłam służbowo na Kos i tez media zrobili z tej wyspy wylegarnie uchodźców a było całkiem inaczej ;)

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

Aga tzn. w jakiej branży pracujesz? Tak, teraz to nigdzie nie ma bardziej i mniej niebezpiecznie ale wiesz jak to, za dużo w tv oglądam ;)

turystyczna biuro podróży,jasne wiadomo teraz wszędzie dzieje sie źle i to jest przerazajace ale jestem dobrej mysli i będzie fajnie ;)

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

Na pewno będzie super, ludzie w dalszym ciągu wyjeżdżają i nic się nie dzieje. Ja sobie to chyba tak tłumaczę bo w tym roku nie mam szans na taki fajny wypad, nie wiem czy w ogóle gdzieś pojedziemy, mieliśmy w polskę na parę dni ale jakoś się za to nie zabieramy. Hotel rewelacja!! Wygląda bajecznie!

TakaJ zdrowia dla was !!! u nas się pewnie zacznie w przedszkolu....ale ja w domu będę wiec bedziemy zarazy omijać...Muszę być dobrej myśli.
Aga ale wam fajnie Turcja wowwww...w tym roku mieliśmy mieć wspaniałe wakacje ...Italia kamperem...no to mam ....porodówka city ...Za rok sobie odbiję a jak !
Aga czyli służysz radą jakby co w sprawie wakacji ???

Venicee no jasne, za rok się szykuj i jazda, gdzie chciałabyś jechać?

A ja mam anginę i zapalenie gardła :/

reklama
Taka.j- zdrówka życzę, ja już powoli dochodzę do siebie, a trzymało mnie tydzień.
dziewczyny mam pytanie, może coś podpowiecie a może się uśmiejecie, jak to jest z męskim siusianiem? jak taki trzylatek idzie do przedszkola to siusia jak dziewczynka, a kiedy zaczyna tak po męsku, na stojąco? Ja pochodzę z babskiej rodziny,i nie mam kogo podpytać, jestem trzecią dziewczyną, starsze siostry mają same dziewczynki, teściowej nie chce mi się pytać, a mąż mówi,że nie pamięta

Do góry