reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

reklama
No właśnie, zaczynam się zastanawiać bo zbliża się termin.
Ja się cieszę z odrzucenia pampków bardzo bo jednak sporo kasy na to szło a po drugie chyba jednak wygodniej jak do ubikacji się załatwia.

pościliśmy się na glebaka wodę wczoraj. Pierwsza noc bez pampersa i sucho wszedzie. Taka dumna jestem z Pawła! juz zauwazylam od 3 dni ze rano pampers suchy jest to pomyslalam sprobuje. zobaczymy jak dalej. bo w dzien to juz sam pamieta zeby latac do wc

Żabila no widzisz a martwiłaś się, że się nie pozbędziecie pieluch a tutaj proszę jak szybko się nauczył, brawo dla Pawełka!!

Zabila gratulacje :) nam jeszcze zostało mleko z butli,próbowałam słomę z kubeczka średnio mu to pasuje.
Byliśmy u dentysty i ma dwie jedynki do roboty i 5 masakra a ogólnie mało co je słodkie bo nie jest z tych co się rzuca ehh

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

Zabila gratulacje :) nam jeszcze zostało mleko z butli,próbowałam słomkę z kubeczka średnio mu to pasuje.
Byliśmy u dentysty i ma dwie jedynki do roboty i 5 masakra a ogólnie mało co je słodkie bo nie jest z tych co się rzuca ehh

Żabila no widzisz a martwiłaś się, że się nie pozbędziecie pieluch a tutaj proszę jak szybko się nauczył, brawo dla Pawełka!!

reklama
Cześć , nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie bo ja pisałam tylko na samym początku. U nas Lena już rok temu całkowicie miała odstawione pampersy, nawet na noc, jednak z dziewczynkami jest inaczej , mam syna i on przestał sikać w pieluchy mając 3 lata, w nocy potrafił jeszcze posikać łóżko mając 5 lat, nie mówił w wieku 3 lat, jak sobie teraz pomyślę to był takim dzidziusiem. A Lena to jest taka rozgadana, gada jak najęta, śpiewa jest przemądrzała i czasem ma takie hasła , że można paść ze śmiechu. Także nie można porównywać dzieci bo każde jest inne. Pozdrawiam was serdecznie i życzę zdrówka dla Was i waszych pociech

Do góry