reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2013

Aga super! A Tymcio wygląda tutaj jakby był starszy niż jest w rzeczywistości :)

reklama
Pampersy....Miki chyba tu jedyny leje....gdyby nie moje gabaryty i ruchy jak w smole pogoniłabym go szybko...Bo cwany jest. Sika na nocnik i załatwia się też ,ale jak majty ubiorę jakoś na nocnik mu sie nie śpieszy....
a przedszkole za 3 mce ;/
Za to super mówi ,rozgadał się na całego :D

Venicee to jak ma normalne majtki na pupie to jak wtedy jest z załatwianiem się?
Mój od końca stycznia zaczął sikać na nocnik, nauczył się w 2 dni dosłownie za to kupę centralnie do majtek robił i tak jak mu się chciało to zawsze szedł za kanapę się schować, postękał i przychodził "mama zjobiłem kupęęęę!!". Gadałam, tłumaczyłam, że do nocnika trzeba a on, że nie bo do majtek. No i przedwczoraj przychodzi, że kupę mu się chce na co ja bez emocji, że ma usiąść na nocniku i zrobić, na co on, że pójdzie do brata a ja, że ok. No i od tego czasu robi na nocnik, nie wiem co mu się odwróciło ale tylko u brata w pokoju chce robić :)

venicee moj tez w pampka sika. od tygodnia lata w majtach ale jak sama nie posadze na kiblu to zleje sie w majty. Wola ze chce siku w momencie jak juz sika. gdzie ja robie cos zle?

Żabila to norma.... Jak mąż bedzie w domu koniec z pamperami ...ja nie daję rady już....
Tyle że nie wolno sie cofać za nic ! pampery schować i majciory w ruch.... łatwo sie pisze i mówi a życie to co innego....
Gdyby nie mój wielki brzuchol....
TakaJ wazne gdzie ? eee ważne że robi :D
Ja boję się regresu jak mała się urodzi....

Żabila nic nie robisz źle, nie przyszedł ten moment, ja tak miałam ze starszym, że dłuuugo sikał w pieluchy a potem w majtki.

Venicee no w sumie nie takie ważne. Na pewno teraz na końcówce ciąży jest ciężej z tym wszystkim. Mam nadzieję, że do tego czasu jeszcze się poprawi z tym sikaniem i Cię zaskoczy mile :)

u nas lekka poprawa z sikaniem. W ciągu dnia juz tak dużo nie zasikuje majtek. Ciągle przypominam ze jak chce niech idzie i sie wysika jak tatuś. To u nas sie sprawdziło pokazać jak tatuś sika i sam sobie teraz deskę dźwiga i sika. Tylko sam z siebie to nie zawola ze chce. na noc ma zakładanego pampka a w sobite jak na weselu byliśmy to ubrałam mu pompka bo nie będę latać z mopem po sali to widać było ze mu przeszkadza

reklama
Żabila no to wszystko idzie ku dobremu, jeszcze się wakacje nie zaczną a się pampków pozbędziecie :)

Venicee jak tam u Ciebie??

Do góry