reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

Ja pamiętam jak starszemu lakowaliśmy ząbki to też był ryk i był trzymany na siłę ale my to z nfz mieliśmy właśnie także takie sposoby :/ Dzisiaj jak już wie jak to wygląda i że nie boli to pewnie będzie lepiej.

reklama
witam...
nas też dentysta czeka...oj czuję że bedzie wesoło z Mikim,ale spróbowac musimy....
Ja przez tą durną pogodę czuje sie okropnie,osłabiona jestem,tu mnie boli tam strzyka...Mała rozrabia daje mi po pęcherzu.....Noi modle się o te 12 tyg jeszcze.
pozdrwiam was wszystkie !
TakaJ już wiesz że się synuś nie dostał?
my składamy wniosek w tym tyg.

Venicee dużo sił i cierpliwości. Jeszcze nie wiem. Wczoraj zapisałam do jeszcze jednego przedszkola, nie ma dobrych opinii i za bardzo nie chcą tam ludzie zapisywać więc jest mniej chętnych to zobaczymy.

no i ja też złozylam podanie do przedszkola. Nie wiem czy sie dostanie bo sporo 6latkow zostaje. A kurcze byloby milo jakby sie dostal bo on tak ciagnie do dzieci ze troche kontaktu by mu sie przydalo. No ale jak sie nie dostanie to plakac nie bede, i tak w domu jestem.

Korzystając z okazji to wszystkiego najlepszego z okazji świat.

Nie zakwalifikowaliśmy się do żadnego przedszkola, chyba musze iść na wychowawczy, a po nim pewnie mnie wywalą. Jestem załamana :sad:

TakaJ odwołuj się -nie poddawaj się ! Obudwoje pracujecie ,nie daj się tak łatwo zbyć !
Ja tam słabo Mikiego w przedszkolu widzę....mam nadzieję że sporo spraw zmieni sie do września...5 mcy....wcale nie za dużo...

reklama
Hej dziewczyny,

Taka j a może będzie uzupełniająca rekrutacja? trzeba być dobrej myśli chociaż u nas tez kiepsko wiem ze mam małe szanse aby sie dostał, dzisiaj go zapisałam do przedszkola z dofinansowaniem, od stycznia ma byc na warunkach państwowych. Moze sa u was jeszcze inne mozliwości ? Głowa do góry !!!

Do góry