reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2013

Ja pamiętam jak starszemu lakowaliśmy ząbki to też był ryk i był trzymany na siłę ale my to z nfz mieliśmy właśnie także takie sposoby :/ Dzisiaj jak już wie jak to wygląda i że nie boli to pewnie będzie lepiej.

reklama
witam...
nas też dentysta czeka...oj czuję że bedzie wesoło z Mikim,ale spróbowac musimy....
Ja przez tą durną pogodę czuje sie okropnie,osłabiona jestem,tu mnie boli tam strzyka...Mała rozrabia daje mi po pęcherzu.....Noi modle się o te 12 tyg jeszcze.
pozdrwiam was wszystkie !
TakaJ już wiesz że się synuś nie dostał?
my składamy wniosek w tym tyg.

Venicee dużo sił i cierpliwości. Jeszcze nie wiem. Wczoraj zapisałam do jeszcze jednego przedszkola, nie ma dobrych opinii i za bardzo nie chcą tam ludzie zapisywać więc jest mniej chętnych to zobaczymy.

no i ja też złozylam podanie do przedszkola. Nie wiem czy sie dostanie bo sporo 6latkow zostaje. A kurcze byloby milo jakby sie dostal bo on tak ciagnie do dzieci ze troche kontaktu by mu sie przydalo. No ale jak sie nie dostanie to plakac nie bede, i tak w domu jestem.

Korzystając z okazji to wszystkiego najlepszego z okazji świat.

Nie zakwalifikowaliśmy się do żadnego przedszkola, chyba musze iść na wychowawczy, a po nim pewnie mnie wywalą. Jestem załamana :sad:

TakaJ odwołuj się -nie poddawaj się ! Obudwoje pracujecie ,nie daj się tak łatwo zbyć !
Ja tam słabo Mikiego w przedszkolu widzę....mam nadzieję że sporo spraw zmieni sie do września...5 mcy....wcale nie za dużo...

reklama
Hej dziewczyny,

Taka j a może będzie uzupełniająca rekrutacja? trzeba być dobrej myśli chociaż u nas tez kiepsko wiem ze mam małe szanse aby sie dostał, dzisiaj go zapisałam do przedszkola z dofinansowaniem, od stycznia ma byc na warunkach państwowych. Moze sa u was jeszcze inne mozliwości ? Głowa do góry !!!

Do góry