reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2013

Aga samiiiiiiii jeeeeee. Co to jest? :-D Bawcie się dobrze! I jeszcze Chorwacja! Zazdroszczę :-)

reklama
Na pewno sobie poradzą, dziadkowie z zasady zwracają więcej uwagi na wnuki niż na swoje dzieci ;) Korzystaj, korzystaj!!
Mnie to się marzy chociaż takie wyjście na kawę z mężem, tak na godzinkę ale nic z tego, on czasu nie ma teraz wcale a jakbyśmy mieli iść to z dziećmi no to co to za "randka"?

Basiu super!

Miki dostał się do miejskiego przedszkola niedaleko nas więc jestem szczęśliwa. Tez jeszcze sporo nie umie, nie mówi ale do września mamy jeszcze czas. Ważne ze o dużo pyta "co to?"

witam
ehhh ja też czekam na 28 ...mam nadzieje że się dostanie do przedszkola,dobrze mu zrobi kilka godzin dziennie miedzy ludźmi....zobaczymy...
U nas cięzko w pamperami,ale to przez upór,ręce mi opadają po prostu już ....ciężki egzemplarz z mojego Mikiego.
Aga to ty robiłaś zabieg laserowy na nogi? mam do ciebie pare pytań .....

reklama
TakaJ odwoływałaś się o to przedszkole....???
Madziasek mój Miki to samo -tatusiu co to jest? mamusiu co to jest -i non stop tak w kółko :p
Bidulkowi zeby zaczeły się psuć od leków ..kurde nie fajnie to wygląda....ale już zabezpieczamy sprawe u dentysty....od razu bedzie pierniczenie no pewno słodkie non stop....a Miki mało co je słodyczy...
Aga ale wam super :D taki super wypad....my mieliśmy super plany na ten rok ..Włochy kamperem...no się Bóg z nas pośmiał...i mam wakacje pod znakiem porodówka....
Moja ciąża jak to u mnie problemowa....w sumie nie łudziłam sie że bedzie inaczej ...tydz. temu wróciłam ze szpitala .Jestem po celestonie ,bo szyjka zaczęła sie skracać...
Marzę by wytrwać do 15 czerwca i bede szcześliwa i spokojna .

Aga błagam odezwij się co do tego zabiegu -bo ty miałaś w Krk na nogi???

Do góry