Hej dziewczyny,
U nas deszczowo blee barowa pogoda, mam nadzieję że troszkę sie poprawi i wyskoczymy na spacer.
Mój jak zawsze ładnie spał na spacerku to teraz 30 min snu i oczy otwarte i później troche marudzi, mam nadzieję że to minie. U nas nocka oki jadł o 2 później 5 i 8. Wczoraj dałam mu brokuły chyba mu nie smakowały
Kupiłam małemu parasolke, dzisiaj ma przyjść więc czekam na kuriera
Inglesina trip używana z tablicy. Młodego karmię w bujaczku, póki co daje rade.
madzialenek gratulacje ząbków, oby wszystkie wyszły tak bez objawów ;-)
Basia ja używam najczęściej pampersów z tesco są bardzo fajne
Dzieciowo mi! | Tesco Loves Baby – nowe pieluszki z Tesco kupuje je na promocji za 24,99, co do rozmiarów to mam jeszcze trójki muszę je wykończyć i czekają na młodego już 4 :-) i też używam tak jak ewelinka pomarańczowe pampersy sleep and play, jedynie co nie mają regulowanych boczków ale są też oki, kiedyś kupiłam na 2 miechy w kauflandzie na promocji za 19.90
dzięki za info o promocji, trzeba będzie się udać ;-)
taka j trzymam kciuki aby się poprawiło ze spaniem u Kubusia, musisz być teraz stanowcza i nie zabawiać go w nocy a będzie lepiej, kiedyś musi być ;-)
all me udaj się do lekarza, mam nadzieję że to chwilowe zachowania.
ewelinka a jak robisz z powrotem do pracy jak je tylko cyca w ciągu dnia będzie jadł słoiczki? mojemu nie wiem co się stało jak jadł z butli to teraz jej nie chce tylko cyc lub słoiczek.