Maciejkaa
Fanka BB :)
nie moge wszystkiego napisac na ogolnym niestety
o mojej calej telenoweli ... ale mniej wiecej bylo tak ze znalazla sie jakas laska na silowni i T znia sie okazalo na spacerki chodzil po plazy i trzymali sie za raczki patrzeli sobie w oczka itd. ... ona wiedziala ze jestem w ciazy i ba nawet mu radzila zeby mnie rzucil ..... (chyba sie posluchal jej rad) hah... olewal mnie pod koniec ciazy potem przylazl jak maly sie urodzil jakos i powiedzial ze sie w niej zabujal i nie wie co ma zrobic - w ciagu 2 tyg. juz mowil ze nigdy do siebie nie pasowalismy , ze nigdy mu nie pomoglam, ze jestesmy nieszczesliwi( bo oczywiscie dziecko powstaje z nieszczescia a nie z milosci ;-)..chyba)ta laska pier.dolnela swojego meza po 8 latach, on zostawil mnie z noworodkiem - takie wojny wychodzily bo nie chcial sie wyprowadzic, jeszcze zostal przez nia zawieszony w pracy a potem zwolniony i chyba myslal ze bede go utrzymywac dopoki nie stanie na nogi hah... ogolnie koles taki tupet mial ze mi powiedzial ze jemu nalezy sie po 8 latach ode mnie pomoc!!!!!
Jestem w szoku
Tak zachować się może tylko facet! Aby jajami potrafią myśleć! Zrobić dziecko to każdy jeden potrafi ale wychować już nie. Masakra..
W ogóle wyrachowany że hej żeby bezczelnie prosić pfu żądać pomocy :/ A ta laska też niezła. Z buciorami w czyjeś życie wlazła :/
Kochana dużo siły Ci życzę! Jeszcze mu pokażesz kto na tym lepiej wyszedł jak znajdziesz sobie super faceta i będziesz miała dziecko przy sobie a on zostanie sam ..