hejka..
moja spi od 19, dzis spala tak: obudzila sie o 6:30, potem drzemka od 8:30 do 9:30, druga drzemka od 11do 11:30, od 12 do 14spacer caly przespany, od 17do 17:30 drzemka i o 19 spanie na noc.
Ja tez uzywalam biooil i nie widze efektow.. rozstepy mialam straszne, ale same po 3 miesiacach zbladly i juz tak sie nie rzucaja w oczy.. przyzwyczailam sie do nich
doriq ja w ciazy mialam niedoczynnosc, bralam euthyrox, po ciazy zrobilam tsh, ft4 i ft3 i tsh mi wskazalo nadczynnosc, a te wskazniki wyszly w normie, wybieram sie z tymi badaniami do endo, ale juz tak sie wybieram i wybieram i nie moge trafic... nie mam zadnych objawow nadczynnosci.
Starszakowi zabek wyszedl jakos w 7 miesiacu, a do teraz ani jeden nie wypadl i nawet sie nie rusza... juz przezywa, ze mu nigdy nie wypadna i nie odwiedzi go wrozka zebuszka, bo koledzy juz dawno szczerbaci
Ewelinka slodkie z tym kciukiem, moja tez zasysa, ale najmniejszy paluszek, nie wiem, jak jej sie to udaje
ale smoczka tez ciagnie.
dorig moja tez nie lubi zmian otoczenia, w domu jest najspokojniejsza, a gdzies w gosciach(nawet przy wzglednej ciszy) jest niespokojna, trudno jej usnac i generalnie tylko na raczkach eh..mam nadzieje, ze wyrosnie...