reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2013

reklama
taka j nie przejmuj sie, przeciez twoj maluch ma wage w normie jak na swoj wiek, moj jest mlodszy i wazy tyle samo, wiem ze po porodzie moj wazyl wiecej ale tez przybiera w zastraszajacym tempie 1300g w 3,5 tyg, mowila mi pediatra ze na piersi tez dziecko nie powinno byc za grube i ze za duzo troche przybral ale zeby sie przejmowac bo kazde dziecko jest inne, tak jak z ludzmi, jesen je wiecej a inny mniej

Maciejkaa to mamy podobnie bo my chrzcimy w ta niedziele, mam juz ubranko, troche jest za duze ale fajnie bo maly nie lubi jak mu ciasno, niestety nie chce za bardzo zasnac dzisiaj bo spal od 17 do 21. 20, juz mialam go budzic bo dzisiaj kapanie a on zaspal na dobre

oooo Maciejkaa, a myślałam że spać nie możesz :-)

U nas już normą się stało 8 godzin snu ciągiem w nocy , wczoraj było nawet 9. Mały ok godz. 22-23 dostaje ostatnie mleczko, po czym kładę go do łóżeczka i sam zasypia, udało mi się go nauczyć zasypiania bez noszenia i kołysania. Budzi się o 7 lub troszkę po :-) od 2 dni zwiększyliśmy już mleczko do 120 ml.

Maciejka, Ewelinka życzę udanych chrzcin :tak:
My chrzcimy dopiero 22 grudnia bo nie damy rady wcześniej ze względu na teściową, która na początku listopada wyjeżdża do sanatorium.

Witajcie

wczoraj miałam szalony wieczór kąpałam małą już o 18 bo na 19 szłam do dentysty i nie wiedziałam o której wróce bo tam jest róznie i mała mnie zaskoczyła spała do 2.45 tak jak zwykle wiec sie wyspalam.

moja Lena waży już 6.800 troche dużo ale ja ja karmie co 2-3 godziny nocne przerwy tez nie sa takie krótki więc nie wiem czy na piersi można jakos wplywać na wagę dopajacie dzieci karmione piersią ,bo ja nie.Pozdrawiam wszystkich Aga:-)

hej. u nas wczoraj mala dziwnie jadla. przez dzien po 30 ml, a raz nawet 10! za to w nocy 5 razy jadla i tak po 80:eek:

znowu chyba katar sie zaczyna i jeszcze jakas wysypke ma na ramionach, szyji i klatce piersiowej z przodu, nie wiem co to moze byc. Jutro z rana ide na morfologie i lekarzowi pokaze ta wysypke jak nie zejdzie, a na 14 mamy bioderka. i chce jej jeszcze do kosmetyczki jechac uszy przebic:-)

a jakby ktos chcial to mam na sprzedaz po mojej malej komplet to chrztu i plaszczyk

Biały płaszczyk na chrzest i inne okazje rozmiar 62 Lębork • Tablica.pl
Komplet do chrztu dziewczynka 62-68 cm, dużo gratisów! Lębork • Tablica.pl

Milego dnia!

Madzialenak mogę mogę tzn nie mogę jak mnie Mała budzi :p

Jagoda takiemu maleństwu będziesz kula uszy?
Szkoda że tak późno mówisz o tzn komplecie. Bym kupiła od Ciebie ..

reklama
pytalam sie u kosmetyczki i mowila ze o 3 miesaca mozna, nawet lepiej szbciej, zeby mala nie targala za uszy. a tym kompletem to sie zbieralam zeby wystawic tydzien i dopiero dzisiaj mam dzien wolny, wiec to zrobilam

Do góry