reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2013

Zzadroszcze Wam, ze dzieci tak ida spac po tym wieczornym jedzeniu, u mnie nie ma zadnej regularności, nie potrafię mu takiego czegoś ustawić, on nie pójdzie spać wieczorem i koniec jak nie chce, nie ma mowy, żeby go zmusić :(

Ewelinko nie pomoge bo na cale szczescie po obu porodach skora od razu mi sie praktycznie wchłonęła, teraz może z miesiac trwało do stanu pierwotnego.

reklama
taka j. moj urodzil sie juz jako zarlok, wiec druga butla mu nie grozna :zawstydzona/y: na dziendobry wszystkie noworodki dostaly po 20-30ml, a moj zzarl 70 :szok: Ogolnie na porodowce bylismy fenomenem, on zarlok, ja z brakiem reakcji jakiejkolwiek przy skurczach co 2 minuty, sobie spokojnie przez telefon gadalam :-)
Maruda dzisiaj spi tylko na rekach, rozwrzeszczal mi sie w markecie, spowrotem szlam z nim na rekach bo w wozku sie siny z nerwow robil :confused2:

ewelinka ja powoli trace nadzieje na to ze moj brzuch wroci do normalnosci :no: ale po znajomych wiem ze mniej wiecej pol roku..

Agaulec a starsza ile ma latek ?
Taka j na moją małą po porodzie mówili ze lubi się obżerać hehe do pełna :-p
Ewelinka mi jakiś tłuszcz został czy coś :mad:
Alice dlatego nie wchodzę do żadnych marketów z małą żeby się nie obudziła ..

My dziś kupiliśmy kreacje na chrzest :-)

No dobra, czy Wasze dzieci zjadają więcej czy mniej niż 6 razy po 150 ml? Mojemu to jest mało!

Madzialenak a ile miał jak się urodził?
Mój miał 2800, teraz 5300 a zjada jak pisałam i to jest mało :(

Ewelinka ja ważę mniej niż przed porodem, a z brzuszka to mam taką oponkę ale jest ona nieprzyjemna w dotyku, taki flak ze skóry,fuj :-( Jutro idę na wizytę do mojego gina, zapytam się kiedy mogę zacząć ćwiczyć.

Takaj
u mojego Sebastiana jest problem z wieczornym zaśnięciem, i on i ja się strasznie męczymy, zazwyczaj udaje mu się zasnąć po godz.23 ale były dni że siedziałam z nim do 2 w nocy, z tym, że jak już zaśnie to te bite 6-7 godzin śpi.

Taka j miał 4310g jak się urodził, tylko raz mu dałam 120 ml a tak to te 105 ml mu wystarcza, niekiedy dostanie herbatkę lub wodę 50 ml ale to raz dziennie i nie codziennie.

reklama
Do góry