taka j.
شارع أنتوني مساعدتي، يرجى
Madziasek a no tak, przecież jeszcze pierś pije, to już kapuję. Z tymi tabletkami to dokładniej chodziło mi o to, że może ten typ tabletek właśnie mi tak zrobił ale póki co lekarz mnie uspokoił, będę na razie robić jak on mi powiedział i zobaczymy, wolałabym z nich nie rezygnować bo się bardzo dobrze po nich czuję i zawsze czułam (przed ciążą je brałam) a ja biorę jeszcze codziennie hormony na tarczycę więc to ważne, żeby się obydwa hormony "zgrywały". Nie chcę zapeszać ale dzisiaj mam znacznie mniej krwawienia, może się w końcu kończy!
Alice dziękuję, no właśnie ja tak podaję małemu ale chyba ma mało, brakuje mu tego mleka, tak mi się wydaje a nie bardzo chcę dawać za dużo tego mleka i jestem w kropce. Wczoraj podałam mu 150ml z bezsilności na wiczór (o 23) i wytrzymał na tym do 4:30 a zwykle ok. 2:30 już chciał butlę więc może coś jest na rzeczy.
Alice dziękuję, no właśnie ja tak podaję małemu ale chyba ma mało, brakuje mu tego mleka, tak mi się wydaje a nie bardzo chcę dawać za dużo tego mleka i jestem w kropce. Wczoraj podałam mu 150ml z bezsilności na wiczór (o 23) i wytrzymał na tym do 4:30 a zwykle ok. 2:30 już chciał butlę więc może coś jest na rzeczy.