reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2013

Taka j. U mnie okres trwa 6 dzien, i na ta chwile sie nie zapowiada zeby sie skonczyl. A w zeszly czwartek mialam isc do gina na kontrole, pojde za tydzien.
MadziaSek na nanie zaczely sie zaparcia, polozna mowila ze na nanie sa najwieksze. Ale zauwazylam, ze co polozna to inna opinia. Moze za szybko po zrobieniu daje ten bebilon, zauwazylam ze sie pieni, a jak chwile postoi to juz tak nie jest. Moze to przez to powietrze z piany, bedziemy po zrobieniu odstawiac na chwile i zobaczymy.

reklama
Madziasek no w czasie okresu oczywiście zrezygnowałam z seksu, wiadomo.

Możecie mi mniej więcej napisać ile mleka zjadają wasze dzieci, tak ile na jeden raz i ile razy na dobę?

Heh zapomnialam napisac ze Mikus wazy 6kg!
umiescilam wczoraj jego fotke w odpowiednim watku ;-)

Alice co polozna to inne zdanie. Moj maly jest na nanie od poczatku a karmie tez piersia i nie mialam problemow ale od ok 3 tyg robi kupke co kilka dni. Moja polozna mowila ze jak matka ma problem z wyproznieniem to i dziecko tez ma problem!

Taka j Miki je do 3 porcji od 60ml do 90ml dziennie, na dobe od 180ml do 270ml

Witam sledze ten wątek od poczatku od kiedy dowiedziałam się że zostane po raz drugi mama, :-) Lenka urodziła się 12 08 o godzinie 20 00 3.500 waga 56 cm dziś waży 6kg karmie piersią pozdrawiam wszystkie sierpniowe mamy i ich cudowne dzieciaczki:-)

Agaulec witaj!

Madziasek adlaczego te tabletki mam odstawić bo nie zrozumiałam? Mikołaj zjada od 180 do 270 ml mleka na dobę tylko??? Dobrze zrozumiałam? Mój zjada ok. 800ml :szok:

Ostatnia edycja:
hej

Taka j może gdy odstawisz tabletki skończy się miesiączka, bo coś pisałaś że to może wina tabletek :tak:

z mlekiem dobrze zrozumiałaś bo mały przeciez tez na piersi jest!!!

Agaulec witaj!

reklama
Do góry