reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2013

Kamu kupiłam infacol, podałam póki co 3 razy, nie widzę poprawy ale może za krótko podaję. Mam nadzieję, że się poprawi bo męczy się okropnie.

reklama
Taka j - moja Ada też jest tylko na mm. najpierw piła Bebilon 1 ale miała kolki więc moja ciotka pediatra poleciła nam Bebilon pepti 1 (z apteki) i do każdej butli dodajemy jej 10 kropelek Sab simplex a raz dziennie 5 kropelek probiotyku Biogaja. I powiem szczerze, że jest lepiej, o wiele. Praktycznie nie ma (odpukać) problemów z brzuszkiem. I pamiętaj żeby podawać dziecku wode! koniecznie! tylko po karmieniu lub pomiędzy-nigdy tuż przed mlekiem. My używamy przegotowanej wody Żywiec z dosłownie kilkoma granulkami łagodnej herbatki koperkowej do smaku bo samej wody nie za bardzo chciała pić :baffled:

Pozdrawiam :-)

Czesc :-D

wpadlam napisac ze u nas wszystko ok, brakuje czasu by pisac na biezaco ale podczytuje jak tylko znajde chwilke ;-)

Taka j ja tez podaje probiotyk BioGaia o ktorym Fibi wspomniala i jest poprawa, sprobuj!

Olga witaj ;-)

Dziękuję dziewczyny, koniecznie zakupię w takim razie i mam nadzieję, że mojemu maluchowi też pomoże.

Fibi a dlaczego nie dawać pić dziecku przed mlekiem? U mnie się tak nie raz zdarza, że tak dostał, co wtedy?

Drogie mamy jeżeli macie ochotę wypełnić ankietę odnośnie autonomii kobiet ciężarnych i rodzących a urodziłyście dzidziusia w latach 2011-2013 proszę kliknąć w poniższy link.
proszę o pomoc w badaniach!
usmiech.gif
usmiech.gif

Ankieta - Autonomia kobiet ciężarnych i rodzących w realizacji opieki okołoporodowej

Witaj Olga. Napisz cos wiecej o sobie.

MadziaSek nuda sie skonczyla:-D ale przynajmniej masz swojego maluszka sliczniuszka

Ja mialam usg i maly wazy ok 3kg, wiec bardzo dobrze:-) i w ogole wszystko z nim ok.
Dzien minal bardzo spokojnie w milej atmosferze, goscie nie sprawiaja problemu, a wrecz przeciwnie. Mam nadzieje, ze sie to nie zmieni.
Milej nocki:-)

reklama
Witaj Olga. Napisz cos wiecej o sobie.

MadziaSek nuda sie skonczyla:-D ale przynajmniej masz swojego maluszka sliczniuszka

Ja mialam usg i maly wazy ok 3kg, wiec bardzo dobrze:-) i w ogole wszystko z nim ok.
Dzien minal bardzo spokojnie w milej atmosferze, goscie nie sprawiaja problemu, a wrecz przeciwnie. Mam nadzieje, ze sie to nie zmieni.
Milej nocki:-)

Do góry