reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

Kamu kupiłam infacol, podałam póki co 3 razy, nie widzę poprawy ale może za krótko podaję. Mam nadzieję, że się poprawi bo męczy się okropnie.

reklama
Taka j - moja Ada też jest tylko na mm. najpierw piła Bebilon 1 ale miała kolki więc moja ciotka pediatra poleciła nam Bebilon pepti 1 (z apteki) i do każdej butli dodajemy jej 10 kropelek Sab simplex a raz dziennie 5 kropelek probiotyku Biogaja. I powiem szczerze, że jest lepiej, o wiele. Praktycznie nie ma (odpukać) problemów z brzuszkiem. I pamiętaj żeby podawać dziecku wode! koniecznie! tylko po karmieniu lub pomiędzy-nigdy tuż przed mlekiem. My używamy przegotowanej wody Żywiec z dosłownie kilkoma granulkami łagodnej herbatki koperkowej do smaku bo samej wody nie za bardzo chciała pić :baffled:

Pozdrawiam :-)

Czesc :-D

wpadlam napisac ze u nas wszystko ok, brakuje czasu by pisac na biezaco ale podczytuje jak tylko znajde chwilke ;-)

Taka j ja tez podaje probiotyk BioGaia o ktorym Fibi wspomniala i jest poprawa, sprobuj!

Olga witaj ;-)

Dziękuję dziewczyny, koniecznie zakupię w takim razie i mam nadzieję, że mojemu maluchowi też pomoże.

Fibi a dlaczego nie dawać pić dziecku przed mlekiem? U mnie się tak nie raz zdarza, że tak dostał, co wtedy?

Drogie mamy jeżeli macie ochotę wypełnić ankietę odnośnie autonomii kobiet ciężarnych i rodzących a urodziłyście dzidziusia w latach 2011-2013 proszę kliknąć w poniższy link.
proszę o pomoc w badaniach!
usmiech.gif
usmiech.gif

Ankieta - Autonomia kobiet ciężarnych i rodzących w realizacji opieki okołoporodowej

Witaj Olga. Napisz cos wiecej o sobie.

MadziaSek nuda sie skonczyla:-D ale przynajmniej masz swojego maluszka sliczniuszka

Ja mialam usg i maly wazy ok 3kg, wiec bardzo dobrze:-) i w ogole wszystko z nim ok.
Dzien minal bardzo spokojnie w milej atmosferze, goscie nie sprawiaja problemu, a wrecz przeciwnie. Mam nadzieje, ze sie to nie zmieni.
Milej nocki:-)

reklama
Witaj Olga. Napisz cos wiecej o sobie.

MadziaSek nuda sie skonczyla:-D ale przynajmniej masz swojego maluszka sliczniuszka

Ja mialam usg i maly wazy ok 3kg, wiec bardzo dobrze:-) i w ogole wszystko z nim ok.
Dzien minal bardzo spokojnie w milej atmosferze, goscie nie sprawiaja problemu, a wrecz przeciwnie. Mam nadzieje, ze sie to nie zmieni.
Milej nocki:-)

Do góry