reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

A ja zaraz wcinam obiad i... chyba obejrzę sobie film :-)(który pewnie po połowie przerodzi się w drzemkę, bo zarwałam nockę.)
Muszę się ciut zrelaksować, na jutro już ogarnięte wszystko, późniejszym popołudniem odświeżę jeszcze biologię i będzie cacy ;)

reklama
Ja za 3 godziny mam pierwsze zebranie rodziców w szkole mojego synka, troche się stresuję, co oni tam będą gadać, jacy rodzice innych uczniów będą, jaka nauczycielka (o to najbardziej).

Cześć :* dziewczyny źle znoszę te wysokie temp :( puchne :-(

taka j. - a to Twój synek idzie jako 6 czy r latek do 1 klasy ?

A nic się nie zmieniło w tej kwestii? Jeszcze nie wszystko stracone, przed wyborami jesteśmy to teraz są w stanie wszystko zrobić dla ludzi :D

Jasne, ja myślę, że to przejdzie bo u nas wysłać 6 latka do szkoły to jest paranoja.

saguaro - a jaką masz wadę wzroku? mi ginka kazała iść do okulisty, by zbadał oczy i stwierdził czy mogę rodzić sn, w poprzedniej ciąży nie było przeciwwskazań, choć mam dużą wadę -6 i -5.5. Mam wizytę w czwartek i jestem ciekawa co powie tym razem, to chyba zależy od stanu rogówki, ale nie pamiętam już dokładnie

Ja mam taką samą wadę jak Ty. Zbadała mi dno oka i stwierdziła, że nie ma wskazań do cięcia cesarskiego. Jednak jak będę chciała to mi takie wypisze. No i nie wiem co robić...

reklama
Wróciłam z zebrania rodziców, póki co tak średnio, pani jakaś taka ostra mi się wydaje, albo po prostu ma taki wyraz twarzy, rodzice w większości to tacy pewniacy ale myślę, że jacyś fajni się znajdą, liczę na to. Ogólnie w klasie synka jest 16 osób, dostałam wyprawkę, którą muszę wykupić, masa rzeczy, 2 strony zapisane! Masakra. Książki zamówione już w szkole. No zobaczymy. Jutro chyba przejdę się do dyrektor przedszkola i zapytam czy można zapisać synka na pierwsze 2 tygodnie lipca na zajęcia, płaci się z tego co zrozumiałam 100 na te 2 tygodnie i od 8 do 13 zajmują się dziećmi. Niby jestem w domu ale mnie bardziej chodzi o to, żeby synek poznał się z dziećmi z tej miejscowości, może byłoby mu łatwiej potem iść do szkoły ale nie wiem czy nie jest już za późno, chyba jutro pójdę i zapytam po prostu.

Do góry