reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

Czesc ;-)

Taka j. super ze paczuszka juz wyslana :-D

Marzycielka dzieki za info dot filmu, do kina sie nie wybiore haha
ulala 4 kurierow, jak Ty to ogarniesz, pozabijaja sie bidaki przez drzwiami ;-)

Quincy kciuki za egzaminy :-D

Wczoraj pralam, dzisiaj piore i prasuje wczorajszy stos ubranek a do tego jeszcze koszulki meza, heh caly dzien z zelazkiem w reku!
a na 16sta kolejne zajecia w szkole rodzenia, dzisiaj chyba bede sama, maz w Tarnowie, nie wiem czy zdazy :-(

reklama
Miciurka gdzie Ty byłaś?? Co u Ciebie, jak się czujesz i w ogóle?

Quincy kciuki zaciśnięte, chyba już walczysz z angielskim!

A ja teraz będę czekać z niecierpliwością na paczkę, ma przyjść między 10 a 13, oby!

Witam z rana :-)

Wczoraj już nie miałam sił pisać.. Odebraliśmy wózek, kupiliśmy przy okazji wanienkę, później przyszli teściowie oglądać furkę dla malucha i trochę posiedzieli..

Marzycielka, jak film średni to nie idę do kina :-p poczekam, aż będzie do ściągnięcia i zobaczę sobie w domu.

Ja już wczoraj popołudniu dostałam dwie paczki kurierem, a zamawiałam w poniedziałek wieczorem, więc bardzo szybko :-)

Miciurka, witaj ;-) masz rację, teraz jakoś szybko ten czas leci :-) a imię dla Synka już wybrane?

Quincy, trzymam kciuki za egzaminy !! a to Ty masz jakąś wadę serca, czy tylko chcieli to sprawdzić ? ja od 3 trymestru mam czasami kołatania serca i strasznie mnie to denerwuje.. niby może się to zdarzyć bo serce pompuje więcej krwi itd. ale i tak mnie to martwi..

Madziasek, fajnie, że już masz ubranka poprane i poprasowane, ja muszę czekać aż kupimy komodę bo nie mam gdzie ich na razie układać..

Taka j., daj znać jak paczka dojdzie ;-)

Dzisiaj zabieram się za pranie, przebieranie pościeli i prasowanie.. W końcu pogoda dopisała, więc można działać :-)

Quincy trzymam kciuki za egzaminy.

Madziasek ja moją kupę wypranych rzeczy włożyłam do szafki i prasuje na raty. No i trzymam kciuki, żeby mąż zdążył.

Dwie przesyłki już przyszły, jeszcze dwie.
Dzisiaj mam kolejną wizytę u dentysty, jestem już zmęczona tymi wizytami. Dzisiaj ostatnie zajęcia w szkole rodzenia.
Poza tym mam od rana schizę Adrianek wczoraj mało się ruszał, dziś od rana nie jestem pewna czy czuje jego ruchy i panikuje.

Dzięki za kciuki ! Dały radę, bo zaliczyłam ten nieszczęsny angielski ! :-D

Poza tym 3 z matmy i dowiedziałam się że będzie piękna 4 z chemii :-D

Jest pięknie, zwłaszcza, że w przyszłym roku będę miała tylko polski, angielski, historię i matmę. Reszta przedmiotów "odpada" w tym semestrze, więc czwóreczka z chemii na świadectwie jak najbardziej mi odpowiada.;) No i przy małej będzie mi łatwiej mając do ogarnięcia 4 przedmioty, a nie 10 jak teraz ;)

basia89 - pytałaś o wadę serducha. Nie, nie mam wady, była to obserwacja w jej kierunku, ponieważ podczas wizyty u internisty (miałam kaszel alergiczny) lekarz wysłuchał szmery na sercu. Ginekolog stwierdził, że owszem, w ciąży mogą występować, jednak po 32 tyg ciazy, wiec dostalam skierowanie do szpitala. Zrobili mi EKG i echo, wyszło że jest to szmer hiperkinetyczny (ten "ciążowy), który ujawnił się wcześniej przez to, że miałam silną anemię.

marzycielka81 - jedź może do szpitala/przychodni na ktg. Zawsze będziesz spokojniejsza ;)

Moja mała z kolei dzisiaj strasznie wariuje, aż sie zastanawiam czy to nie jest jakiś zły przejaw.

Quincy gratulacje!! Super, że będziesz miała mniej przedmiotów w przyszłym roku, na pewno dasz radę!

Fajnie, że zdecydowałaś się kończyć szkołę będąc mamą i nie przerwałaś jej, moja matka zaszła w ciąże w trakcie liceum i przerwała szkołę, potem musiała wieczorowo ją kończyć.

reklama
Wpadlam na chwilke bo mam przerwe od prasowania, pomalowalam paznokcie u stopek i pomodrowalam nogi depilatorem, a teraz wcinam arbuza :-D

Quincy super ze kciuki pomogly!

Marzycielka kciuki za wizyte u stomatologa ;-) Skoro dzisiaj ostatnie zajecie w szkole to ile ich bylo? Bo kurcze ja nie zdaze przerobic wszystkiego, tak sie spieszyli z nastepnym turnusem ciezarowek ze zamiast w 24 tygodniu zaczelam zajecia w 28 tyg!
Jesli u mnie maly sie nie rusza, siadam na lozeczku, macam brzuszek by sprawdzic gdzie jest maluszek i go zaczepiam, potrzasam tez brzuszkiem i zawsze dziala, moze sprobuj, moze pomoze :-D

Basia gratuluje zakupu wozka i wanienki, powodzenia z praniem i prasowaniem :-Dzmykam dalej prasowac ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry