ja tam wizyty mam co 5-6 tygodni i muszę stwierdzić ze mi pasują takie odstępy czasu. Na początku trochę nerwowo było bo wiadomo jak człowiek nie czuje ruchów to sie denerwuje i częstsze wizyty sa lepsze ale teraz jak mi dziec napiernicza po wszystkich wnętrznościach to jakos nie czuje potrzeby częstszych wizyt u lekarza ale wiadomo co kobieta to inaczej ma potrzeby. Co innego jakby mi dzieć się przestał ruszać albo coś się działo niepokojącego... Mój i tak zawsze mi mówi że kolejna wizyta za 5-6 tyg a jakby coś się działo to przyjechać szybciej. Ale póki co to nie mam takiej potrzeby
reklama
Maciejkaa - nie jest taka mała Każdy dzieć rośnie w swoim tempie. Moja mała w 27 tyg miała wszystko rozwiniete za słabo, bo jak na 23/24 tc. Był strach, ze hipotrofia i wgl... A później jak strzelila, to w 32 tyg wazyla 1900 i wymiary jak na 33-34 tc. Także spokojnie Myśle, że spokojnie nadgoni.
Może pytanie nie na miejscu, ale - czy przebywasz w otoczeniu osób palących lub sama palisz?
Ja wlasnie przez to mialam te problemy z wymiarami i waga malej. Odkad wyeliminowałam te czynniki mała pięknie rośnie
Uwierzcie dziewczyny, ze sam dym moze byc szkodliwy.. Ja niestety nie moge go wyeliminować do zera, ale ograniczam jak tylko moge przebywanie/wdychanie tego dymu.
Może pytanie nie na miejscu, ale - czy przebywasz w otoczeniu osób palących lub sama palisz?
Ja wlasnie przez to mialam te problemy z wymiarami i waga malej. Odkad wyeliminowałam te czynniki mała pięknie rośnie
Uwierzcie dziewczyny, ze sam dym moze byc szkodliwy.. Ja niestety nie moge go wyeliminować do zera, ale ograniczam jak tylko moge przebywanie/wdychanie tego dymu.
Ostatnia edycja:
Moja też miała wtedy za mało, bo była urośnięta tylko na 23/24. Najważniejsze, że rośnie ! Może po prostu będzie kruszynką
Znajomej dzieć też nie rósł zgodnie z normami, raz o wiele za mało, raz za dużo, a w efekcie końcowym tydzień po terminie miał ponad 4kg. Myślę, że każde dziecko dojrzewa i rośnie w swoim czasie.
Znajomej dzieć też nie rósł zgodnie z normami, raz o wiele za mało, raz za dużo, a w efekcie końcowym tydzień po terminie miał ponad 4kg. Myślę, że każde dziecko dojrzewa i rośnie w swoim czasie.
taka j.
شارع أنتوني مساعدتي، يرجى
Maciejka moja matka chciałaby mieć nade mną całowitą kontrolę, najlepiej jakby mi mówiła kiedy co mam dokładnie robić, ułożyć plan dnia a męża sobie sama wybrałam i na początku on się jej bardzo nie spodobał, sklasyfikowała go po prostu z pewnego powodu od razu na NIE i jak się dowiedziała, że jestem z nim w ciąży (a zaszłam po 3 miesiącach bycia razem) to się wściekła bo zrobiłam coś po swojemu co jej bardzo nie pasowało. Teraz by chyba wymieniła jego na mnie jakby mogła bo jego bardzo lubi a mnie to chyba tak średnio
Ja troche przebywam w dymie papierosowym, jak nie mam jak wyjść bo u mnie nikt się nie krępuje i wszyscy palą przy mnie ile wlezie niestety.
Właśnie wysłali mi paczkę, powinna być jutro ok. 13!!! Nareszcie!
Ja troche przebywam w dymie papierosowym, jak nie mam jak wyjść bo u mnie nikt się nie krępuje i wszyscy palą przy mnie ile wlezie niestety.
Właśnie wysłali mi paczkę, powinna być jutro ok. 13!!! Nareszcie!
Ostatnia edycja:
marzycielka81
Fanka BB :)
Taka.J z gdzie Cię okupuje, ja od razu wiedziałam, że mój maluch się przekręcił bo zaczął mi żebra okopywać. No i super, że wysłali Ci paczkę.
Maciejkaa gratuluje wizyty.
Basia89 to Ty chyba naprawdę masz syndrom białego fartucha.
No więc dzisiaj szczena opadła mi i odbiła się kilka razy. Babka w Piotrze i Pawle widząc nas w kolejce poprosiła nas pierwszych, byliśmy w szoku z mężem. A film wg mnie 1 i 2 były lepsze, ciekawsze i więcej akcji było. Trójka jest całkiem inna od poprzednich części. Ogólnie średni film. Jestem przerażona jutrem 4 kurierów ma przyjechać, mąż się śmieje, że będą się witać
Maciejkaa gratuluje wizyty.
Basia89 to Ty chyba naprawdę masz syndrom białego fartucha.
No więc dzisiaj szczena opadła mi i odbiła się kilka razy. Babka w Piotrze i Pawle widząc nas w kolejce poprosiła nas pierwszych, byliśmy w szoku z mężem. A film wg mnie 1 i 2 były lepsze, ciekawsze i więcej akcji było. Trójka jest całkiem inna od poprzednich części. Ogólnie średni film. Jestem przerażona jutrem 4 kurierów ma przyjechać, mąż się śmieje, że będą się witać
Hej dziewczyny, ale dawno mnie tu nie bylo! , napisze ogólnie bo w życiu nie nadrobie co u każdej z osobna słychać, teraz zaczyna się u mnie bieganina z zalatwianiem macierzyński itd. Fajnie że macie tak często wizyty itd, w ogóle to mam nadz że wszystko u was ok, stwierdzilam że poleciały te tygodnie że w szoku jestem, dluzylo mi się na początku a teraz leciii.. Aż czuje że kontrole trace ) ,
reklama
Hej dziewczynki Ledwo widzę na oczy, a jednak od godziny jestem na nogach.. Próbuję sobie wbić do głowy jeszcze trochę, bo o 8:50 mam egzamin z angielskiego, a o 9:20 z matmy. Odnoszę dziwne wrażenie, że typiara z angielskiego będzie mnie próbowała celowo uwalić ;/ Maciejka - nie zauważyłam wczoraj, że pytałaś czemu byłam 3 razy w szpitalu. 1 - poronienie zagrażające 2 - obserwacja mojego serca w kierunku wady(szmery), bardzo mocna anemia. 3 - brak ruchow małej Mam nadzieję, że ta liczba się nie powiększy. Swoją drogą, mam też nadzieję, że dostanę dzisiaj eska od producenta wózków, że wysyła paczkę, wtedy będę miała swoją brykę już w piątek TRZYMAJCIE KCIUKI !!! Za egzaminy