reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

No cóż, w takiej sytuacji pozostaje tylko się cieszyć, że chociaż Twój tata się angażuje w pomoc i dopytuje o drugiego wnuka ;)

reklama
No tak, już się pogodziłam z postawą matki i nie zależy mi, żeby była inna.

Taka.J kolega mojego męża ma takie dobre powiedzenie odnośnie ciąży, że lepiej pojechać 5 razy za dużo niż raz za mało. Może zadzwoń do gościa i zapytaj się kiedy wyśle.

Basia89 w ostatnim miesiącu chyba chodzi się na wizytę co 2 tygodnie a po terminie chyba co kilka dni. Basia ile powyżej 120? To chyba bardzo wysoki puls ja mam od 95-105. Basia co do porodówki może nie będzie tak źle moja siostra to mówiła, że jak zaczęła rodzić to ją taki spokój ogarnął.

Quincy a ja mam na odwrót prawie wszystko kupiłam przez Internet, jak na razie nie miałam żadnych problemów z kurierami.

marzycielka81 - w takim razie masz ogromnego farta, bo ja sie kilka razy boleśnie dla portfela naciełam na nieuczciwych sprzedających (zarówno na allegro jak i tablica.pl) i teraz jak cokolwiek muszę zamówić to tylko za pobraniem.

Marzycielka jak do jutra do 10-11 nie wyśle to zadzwonię i zapytam czy mi to przed porodem jeszcze zamierza wysłać, bo kasa od tygodnia na jego koncie leży a paczki ani widu ani słychu.

Chyba mały u mnie leży już główką w dół, tak coś czuję. Tydzień temu na wizycie był jeszcze dupką w dół ale myślę, że się tam coś pozmieniało i dopiero za 3 tygodnie mam się dowiedzieć :(

Taka j. To dziwne Twoja mama ma podejscie. Moja siostra z mezem a zaraz z dwojka dzieciaczkow mieszkaja razem z mama w domku i nie wyobraza sobie by nie interesowac sie wnukami. Moja najmlodsza tez z dwojka mieszka 200 metrow od niej i dzieciaczki oraz babcia sie wzajemnie odwiedzaja, a nawet mama nie moze przejsc niezauwazona szczegolnie przez Michasie, ktora strasznie jest za babcia. Zawsze mi sie podobalo jak Misia idac do babci juz od furtki krzyczy Baba!!!

Ostatnia edycja:
Moja mała już od miesiaca glowka w dol jest i radośnie skopuje mnie po żebrach:-D

MadziaSek - tylko zazdrościć tak wspaniałych rodzinnych kontaktów. Niestety nie zawsze i nie u każdego jest tak wspaniale. Ja bez wsparcia rodziny na pewno nie dałabym rady. Podziwiam taka.j ze ona mimo bardzo kiepskiego kontaktu z mamą dała rade ;) Choć wiadomo, że bywają dużo gorsze sytuacje, to jednak brak wsparcia ze strony matki, zwłaszcza w czasie ciąży jest dość bolesnym przeżyciem.

Cześć :*

Dziś miałam wizytę.
Zapis KTG Ok.
Szyjka nadal miękka i krótka ale się nie skraca. Nadal 1cm rozwarcia.
dzidzi nerki się zmniejszyły o 1mm ;)
jestem 12kg na plus :-(
A dzidziuś waży 1200g.

reklama
Do góry