reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

Quincy mam nadzieję, że do Poznania nie trafi.

Maciejkaa to bardzo długo, może sprawdź po numerze nadania lub tam gdzie kupiłaś

Co do koleżanki, to faktycznie masakra, dobrze, że mama i dziecko są zdrowe.

reklama
Maciejkaa - a co tam za paczuszke zamówiłaś i gdzie?

A co do koleżanki to chyba miała wielkie szczęście, bo w tym tygodniu urodzone dzieciaczki z reguły mają problemy jakieś.
Nie pozostaje nic, prócz życzenia im zdrówka ;)

Dziewczyny, a jak tam u was przygotowania? Wyprawki kompletne? Ciuszki poprane?

Mi została wycieczka do apteki, zakup wózka i jeszcze kilka "drobiazgów" + dla mnie koszule do karmienia, podkłady i wszystko co do szpitala konieczne.
Ciuszki poprane, zostało mi wrzucić do pralki to, co kupiłam w lumpku dzisiaj.

Quincy z wyprawka jestem jeszcze do tylu, troche mi brakuje, a przez pogode nie moge poprac ubranek bo ciagle pada a w domu nie chce suszyc ;-) no i poprac wszystko z wozka, nosidelka no i jeszcze kocyk, pieluchy, recznik, posciel...

Maciejka to się wystraszyłam teraz bo ja takie twardnienia mam od 10 tygodni!! Teraz to się boję. A zamówiłam sobie podkłady i majty itd. przez allegro i dotrze do mnie dopiero ok. czwartku.

Aaaaaale mam dylemat :-D
Producent wozka wyslal mi "łatki" jeszcze jedengo materiału gładkiego i wzorkowanego. Teraz to dopiero jestem w kropce.

Mogę zrobić sówki, takie jak wstawiałam, mogę zrobić tamten brąz z piórkami na beżowym tle, lub tamten brąz z ciemnopiaskowym gładkim (choć wydaje mi się, że będzie za smętny).
Ehehehe, calutka noc z materiałami mnie czeka.

Nie mam tylko fotki tych sówek..

DSC_0041.jpgDSC_0040.jpgDSC_0042.jpg

Załączniki

• DSC_0041.jpg
    DSC_0041.jpg
    23,5 KB · Wyświetleń: 24
  • DSC_0040.jpg
    DSC_0040.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 22
  • DSC_0042.jpg
    DSC_0042.jpg
    22 KB · Wyświetleń: 28
Ostatnia edycja:
Quincy jak dla mnie chyba te sówki, których tu nie ma byłyby najlepsze. Tak jak pisałam mój wózek jest fioletowo czarny. Wrzucę fotkę później.

Maciejkaa postraszyłaś mnie tym twardym brzuchem. Jak mam przez prawie cały dzień twardy brzuch :(

od czwartku zapowiadają ładną pogodę, więc popiorę wszystkie ciuszki i kocyki i już zacznę się pakować na wszelki wypadek. Jutro na szkole rodzenia będzie o wyprawce dla noworodka.

Takaj. wrzucisz linki do aukcji na których kupiłaś te majty i podkłady? a czemu nie w aptece??

reklama
Quincy ja jestem w trakcie prania i prasowania i do końca tygodnia nie wiem czy się wyrobię z prasowaniem, bo piorę wszystko co mam. Dziś przyszły rzeczy dla maluszka, zostały do kupienia jeszcze przewijak, rogal, koszula do karmienia i staniki, no i fotelik ale to chce kupić dopiero w lipcu.

Maciejkaa trzymam kciuki, żeby paczka dotarła.

Taka J spokój jest najważniejszy.

A ja dziś poszalałam, kupiłam 2 pary butów, jedne japonki a drugie sandałki.

Do góry