reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

reklama
Saguaro gratuluje zakupów, postaraj się odgonić ten pesymistyczny nastrój. To normalne każda z nas boi się porodu, ja najwięcej boje się bólu i tego, że mogę się dziwnie zachowywać.

Quincy super, że tak dobrze Ci poszło, kciuki za pozostałe zaliczenia. Gratuluje zakupów.

Co do wirusa ja nic nie słyszałam.

Ja czekam na kuriera i mam nadzieję, że nie przyjedzie pomiędzy 13.30 a 14.30 bo muszę jechać na kolejne spotkanie z dentystą. Dzwoniłam do firmy kurierskiej i niby przekażą kurierowi i mam nadzieje, że faktycznie tak będzie. Dziś się wzięłam za prasowanie i jestem przerażona bo to niestety potrwa.

taka.j - ja jestem z centralnej polski - łódzkie konkretniej i tutaj szaleje, podobno juz od kilku dni, ja dziś dopiero usłyszałam, więc dałam wam cynk, w naszym stanie trzeba uważać na wszystko.;)

Czesc dziewczyny,

Quincy u mnie nic nie krazy, jak narazie to tylko pierunskie burze heh
gratuluje zakupow ;-)

Ewelinka to z ktorego miasta pochodzisz na podkarpaciu?

Marzycielka powodzenia u stomatologa ;-)

Saguaro damy rade na porodowce i mimo bolu wszystko zniesiemy :-D

co do oksytocyny, mozna odmowic bo to sztuczne wywolywanie, a prawie kazdej go podaja by wszystko przyspieszyc, moje siostry mimo ze mialy czeste skurcze i tak dostaly oksytocyne i byly naciete nawet nie wiedzac o tym, tak informuja co robia!

Hej :*

Dziewczyny moja koleżanka urodziła w 32tc! Masakra !

saguaro quincy gratki zakupów. :-)
marzycielka ja już tydzień czekam na paczkę i coś nie przychodzi ..

Maciejkaa - i co z maleństwem tej koleżanki? w jakim jest stanie i czy ma/bedzie mialo jakies poważne problemy zdrowotne?
A koleżanka miała jakieś "symptomy", że urodzi wcześniej, czy nagle, bez zapowiedzi ją złapało ?

Maciejka tydzien na paczke to strasznie dlugo....
jak zdrowko?
a kolezanka to ciaze miala zagrozona? Moja siostra jest w 40 tygodniu, termin ma na sobote, to bedzie moj drugi chrzesniak :-D pierwszy ma juz 7 lat

Maciejkaa - i co z maleństwem tej koleżanki? w jakim jest stanie i czy ma/bedzie mialo jakies poważne problemy zdrowotne?
A koleżanka miała jakieś "symptomy", że urodzi wcześniej, czy nagle, bez zapowiedzi ją złapało ?

Maluszek ur się z waga 1800g. Jest zdrowy i lekarz ocenił jako silnego i dużego wcześniaka.
Miała tylko twardnienia brzucha i nagle rano jej wody odeszły :szok:

reklama
Maciejka tydzien na paczke to strasznie dlugo....
jak zdrowko?
a kolezanka to ciaze miala zagrozona? Moja siostra jest w 40 tygodniu, termin ma na sobote, to bedzie moj drugi chrzesniak :-D pierwszy ma juz 7 lat
No wiem ze długo. Nie podoba mi się to. A babka nie odbiera tel wr!

Moje zdrowie bez zmian. Zatoki zawalone. Aczkolwiek czuje już dziś smaki i zapachy :-D

Nie miała zagrożonej ciąży ..

O to pewnie na dniach siostra urodzi ;-)

Do góry