reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

reklama
Hej hej

Doriq super ze wizyta udana i ze malenstwo rosnie ;-)
jesli bola Ciebie plecy moze powinnas pojsc na zwolnienie i odpoczywac w domku, tak wiec zycze bys poczula sie zdecydowanie lepiej

Hej dziewczynki ;)

Od 10 jestem w szpitalu... Przestalam czuć ruchy małej i pojechałam na KTG. No i mnie zatrzymali, ale może po 24h wypuszcza ;) wszystko z nami ok, mała waży 1900 około ;)
Wszystkie wymiary 'do przodu' z wyjątkiem jednego który wypada na 30 tc.
Zrobili mi tylko morfologie i wyniki się troszkę ruszyły, więc może wyjde z tej anemii.
Trzymajcie kciuki, zebysmy jutro wyszły ;)

Cześć Wszystkim Mamom!
Jak samopoczucie?
Długo mnie tu nie było ... :(

Mam nadzieję, że Wasze brzuszki rosną i kopią prawidłowo :)
Quincy trzymam kciuki!!!

reklama
Quincy trzymaj sie, szybkiego powrotu do domku

Ja bylam u lekarza i gardlo boli mnie nisko i kaszel meczy, prawdopodobnie to zapalenie tchawicy, jak mi nie przejdzie do piatku to dostane antybiotyk. Najbardziej sie martwie tym kaszlem zeby na dziecko to nie mialo jakiegos wplywu, jutro ide do g na wizyte to z nia pogadam.

Do góry