reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

reklama
Nie zostalam bo ta krew nie byla z pochwy...wiec po co mam lezec w szpitalu...obserwowac moge sie w domu.

Dzisiaj rowniez nic sie nie dzieje.
Noo duzaaa:)) wymiary ma na 30 t i 3 dni lub 30 t i 4 dni.
Ja jestem mala,drobna...jak tak dalej pojdzie to bede miec problem z urodzeniem....

Ostatnia edycja:
Hej dziewczynki ;)

All-me cieszę się, że wszystko ok zarówno z Tobą jak i z małą ;)

Czy wy tez jesteście takie "rozbite" ? Czy tylko ja tak mam (moze po tym tardyferonie..)? Nie mogę spać, dzisiaj moja "noc" trwała od godziny 4 do 11...
I pewnie przez to niewyspanie jestem taka.. nieogarnieta ;p
Ciągle myślę o tym moim wybranym wstępnie wózku.. Wrzucałam wcześniej fotkę.
Boję się, że będzie zbyt pstry ;<

Ehh... samopoczucie mi sie zrypało w ciagu tygodnia niesamowicie.. Do tej pory było wszystko ok, a teraz ? Jakieś bóle, niewyspanie i totalna dezorganizacja..

hej hej

All me dobrze że wszystko na IP było ok, że nic się nie dzieje :)

Quincy też jestem dzisiaj rozbita pewnie przez niewyspanie, a co do wózeczka, jeśli masz wątpliwości, że pstrokaty (a jest bardzo ładny) to może poszukaj innego koloru :tak:

wczorajsze wesele udane, potańczyłam, nogi mnie bolały, skurcze w stopy łapały ale dałam radę :)
najgorzej że wracaliśmy po 2 w nocy i się wystraszyłam bo łania wyskoczyła mi przed maskę, przyhamowałam ale i tak ją lekko puknęłam, całe szczęście że tylko lekko bo pobiegła dalej... heh mały musiał się przestraszyć tak jak ja bo nieźle kopał, poszłam spać po 4 :-) bo 2 godziny do domu jechałam! dzisiaj tylko odpoczywam i leniu****ę.

miłej niedzieli

Ostatnia edycja:
Allme - twoja mała prawie 2tyg starsza a moja prawie 2tyg młodsza ..

Quincy - a to już kupiłaś ten wózek?

Madziasek - Bosz łania? Chyba bym zawału dostała!

Macie już rozłożone łóżeczka ?

Witam!!

maciejka - ale Ci się zrymowało:-D ja jeszcze nie, za miesiąc rozłożę, jak szwagierka nam je przywiezie, bo pożyczamy

quincy - ja wolę bardziej stonowane kolory, wzory, ale skoro Tobie się podoba - to bierz:tak:

madziasek - to fajnie, ze tak się bawiłaś dobrze!! ja miałam wczoraj najpierw grilla z moją rodzinką a potem przyjechali znajomi z Anglii i siedzielismy do 1.30 i też jestem nie wyspana:no: Kumpela też jest w ciąży i ma termin podobny do mojego:-D

u nas dziś ładnie, ale przez to niewyspanie też jestem nie do życia..

Co do łóżeczka - mam skręcone, w nie włożony ofoliowany materac, a na nim... sterte ciuszkow, poscieli i roznych innych rzeczy ;p jeszcze nie ulokowałam tego w szafkach ;)

Wózek wydaje mi się pstry z tego wzgledu, ze obawiam sie wsadzenia do niego dziecka ubranego np na rozowo w kwiatki ;p
Wiem, świruje już.
Patrzyłam na inne kolory, jednak moja mama twierdzi ze jak wezme "pstry" to nie bedzie widac ewentualnego brudu i plam na nim (zwlaszcza o spacerowce mowa).

Maciejkaa - u nas łóżeczko stoi złożone od 2 miesięcy i cieszę się, że tak szybko to zrobiliśmy bo przez pierwsze tygodnie drewno wydzielało intensywny zapach w pokoju, teraz juz wywietrzało i jest ok :-)

reklama
Do góry