reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

Ja jeszcze nie mam rozłożnego łóżeczka. Zrobiliśmy remont sypialni, rozłożyliśmy komodę i układam w niej po kolei prane ciuszki także może też już rozłożymy .. mam turystyczne po synku.

reklama
MadziaSek a to dzidzia będzie miała swój pokój ? My będziemy mieć łóżeczko i komodę u nas w sypialni póki co.

Maciejka malenstwo nie bedzie mialo osobnego pokoju,
otoz w pokoju w ktorym zawsze spalismy i mamy wszystkie nasze rzeczy trzeba sciany odswiezyc i podloge zmienic, zawsze spalismy na materacu na podlodze ale go wywalilismy bo cos sie z nim zaczelo dziac i przenieslismy sie do duzego pokoju w zime pod kominek by bylo mi cieplej, musimy jeszcze nowe lozko kupic i po remoncie przenosimy sie do swojego pokoju :-D w ktorym bedzie rowniez Babelek

Ewelinka zdrówka życzę.

Maciejkaa ja jeszcze nie mam. Chcemy rozłożyć w lipcu, teraz zacznę brać się za pranie na pierwszy ogień wózek potem ciuszki.

Madziasek dobrze, że nic się nie stało.

My wróciliśmy od moich rodziców, było miło lubię tam do nich jeździć bo czas płynie inaczej, bo odpoczywam.

Wcześnie porozkładałyście te łóżeczka, ja rozłożę w sierpniu aby je wyczyścić, ale potem złożę i D rozłoży jak będę w szpitalu, czyli pod koniec sierpnia. Wtedy też tak zrobiliśmy.
quince jak dla mnie za pstrokate , nie podoba mi się, ale najważniejsze aby tobie się podobało.

U mnie łóżeczko zostało od razu rozpakowane i poskładane (mama prasowała ciuszki, a tata tez koniecznie chciał się wykazać;)). Też trochę dlatego żeby "odśmierdziały" się zapachy fabryczne. Poza tym bardzo mi się podoba i cieszy oko :) (wybrałam z Klupsia http://www.smerfland.pl/zdjecia/9173_max.jpg). Mała będzie na początku spała z nami w sypialni w koszu mojżesza, ale pokoik osobny chcę w całości zrobić przed rozwiązaniem.

reklama
Witajcie
Mialam bardzo zapracowany weekend. Najpierw w piatek urodzinki:-), USG - maly wazy juz cos ok 1kg, takze rosnie jak na drozdzach. W sobote malowanie, a wczoraj kompletowalismy reszte mebli do pokoju naszej kruszynki, wiec jedna rzecz do przodu.
Od piatku bardzo bola mnie plecy przy pracy, nie w odcinku krzyzowym, ale w piersiowym, bo brzuch przeszkadza mi troche i musze przyjmowac dziwne pozycje. Zastanawiam sie nawet nad chorobowym, albo zmniejszeniem godzin, ale zobaczymy, w przyszlym tyg mam wizyte u poloznej, wiec zagadne, o ile wytrzymam:-)

Do góry