reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

reklama
Quincy ja nie mam takich bólów.

Aleksandral ale Ci zazdroszczę, że masz już wyprawkę. Ja teraz chcę kupić te wszystkie rzeczy, typu nożyczki, przewijaki itd. Fajny wózeczek.

Doriq co do wózka to tak jest jak dziewczyny piszą, musisz sporządzić listę co dla Ciebie ważne i na tej podstawie wybierać wózek, ja czytałam tez opinie na temat wózków w necie.
Jeśli chodzi o listy to ja mam trzy, jedna co dla dziecka do domu, druga co dla mnie i dziecka do szpitala i trzecia odnośnie ciuszków.

Ewelinka i jak tam samopoczucie? Ta mikstura Agaty_K to grejpfrut, pomarańcza, cytryna i do tego łyżka miodu, pijesz i leżysz pod kocykiem, polecam świetnie rozgrzewa i jest pyszna

Modlicha zdrówka dla Ciebie.

Kamu zdrówka dla dzieciaczka.

Madziasek ja byłam raz w szpitalu, leżysz pół godziny i monitorują pracę dziecka.

Ja u moich rodziców jestem, pogoda jest dzisiaj nieciekawa od rana pada, wczoraj było słoneczko i udało nam się grilla zrobić. Poza tym jest też siostra ze swoją 4 miesięczną słodką córeczką, malutka jest taka słodka. Mój maluch ćwiczy boks na moim pęcherzu i kopy na moich żebrach.

Dziewczyny dzisiaj na bialej bieliznie zauwazylam slad krwi....tzn jest taki zarys na bieliznie.Pewnie na innym kolorze nie zobaczylabym.Jak sie podcieram tonie widze aby sluz byl z krwia.
Troche sie wystraszylam..bo nie wiem czy ten slad krwi to z pochwy czy z narzadow zewnetrznych bo mam podraznione i czasami znajduje takie maciupkie plameczki krwi.
Nie wiem czy jechac na pogotowie czy poczekac...

Chyba pojade na izbe przyjec. Zbadaja mnie moze usg zrobia, bede pewniejsza.
Ten slad byl minimalny...ale jednak cos bylo .

marzycielka81 u mnie chwilami lepiej a chwilami gorzej, jak mi do pon nie przejdzie to pojde do lekarza, mialam stan podgoraczkowy wczoraj ale dzisiaj jest ok, piotrus wariuje w brzuchu jak tak przesiaduje w domu az sie caly brzuch rusza, maz byl w szoku :-)

reklama
Bylam na izbie przyjec. Zrobili mi ktg, usg, szyjka dluga.
Pomimo tego chcieli zatrzymac mnie na obserwacji. Nie zgodzilam sie. W srode pojade do mojego lekarza. Tym bardziej ze nie mam plamienia,nic sie teraz nie dziwje. Moja Malenka wazy 1543 g, grubasek maly :))

Do góry