reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

Hmm, ja nie odczuwam żadnych skurczy - to źle?:eek: Miałam usg w zeszły czw i doktorek powiedział, że wsio gra, no ale nie mam skurczy, o których piszecie. Każdy powinien je czuć?

reklama
Franek mój oglada modela samochodów, oczywiście dla dziecka.

Dolaresr gratuluje wizyty, ale duży chłopak.

Maciejkaa trzymam za Was kciuki.

All-me zdrówka.

Agata może je masz ale nie czujesz. Szczerze, to nie wiem czy każdy powinien je mieć.

Ja wychodzę z założenia, że jak się doktorek do niczego nie przyczepił, to jest dobrze:)
Żebro mnie za to boli coraz bardziej, ale na to już rady nie ma:baffled:

dolares - faktycznie duży, ale to chyba dobrze :)

maciejkaa - trzymam kciuki żeby jednak nie trzeba było do szpitala, bądź dobrej myśli i dużo odpoczywaj!!!!

u nas też pogoda do niczego, dzisiaj pojechałam z Kamilem autem na plac zabaw, ale po pół godzinie wracaliśmy, bo tak zimno:no:

Dziewczyny kupilismy taki preparat wlaczany do kontaktu przeciwko komarom.
Tylko teraz nie wiem czy kobiety w ciazy moga byc w takim pomieszczeniu???

Maciejka, współczuję. A ten szew nie może Ci założyć. Obyś się utrzymała jak najdłużej w dwupaku.
Marzycielka co do proszku to zdecydowanie jak najmniej chemii, czyli dla dorosłych na początek odpada. Opisałam to w zakupach. Najlepiej wybrać płatki.
Agata możesz skurczów nie czuć. Ja pojechałam rodzić a tych słabszych skurczów nie czułam.
dolaresr nie zła waga :-)
Ja siedzę sama, młody już śpi, ale to dobrze bo momentami był strasznie niegrzeczny.

Hej dziewczynki ;) Daaawno mnie tu nie było, jednak brak czasu mi doskwierał ;) Teraz już na szczęście tylko weekendowo będę miała egzaminy, poza tym mnóstwo czasu ;) Mam nadzieję, że nadal wszystkie (lub nawet większa liczba) w szczęściu oczekujemy na maleństwa i nie zdarzyła się żadna tragedia.(tfu tfu) Ja już wiem, że pod serduszkiem noszę córeczkę - Gabrysię. Mam nadzieję, że nie będzie zaskoczenia i lekarze (dokładnie dwóch) dobrze spojrzeli na płeć.;D Od razu zasypię pytaniami - jak tam u Was sprawy wyprawki i torby do szpitala ? Mamy jeszcze sporo czasu, jednak ja zastanawiam się czy nie kupić już wózka ;D Upatrzyłam taki, ale boję się czy nie będzie zbyt wzorzysty.. Chodzi mi głównie o to, czy jesli ubiorę do takiego wózka córcię w rozowe śpiochy w kratę to czy nie będzie to wyglądało komicznie? A wy, jakie kolorki wózków macie/planujecie ?

reklama
Hej Quincy!
Nadal wszystkie w komplecie jesteśmy, nikt się nie rozpakował jeszcze.
Ja wózek kupiłam jakiś miesiąc temu, bo w komisie się pojawił model, na który polowałam. Jest zielono-szary.
Torbę będę szykować w połowie czerwca, większość wyprawki już mam w domu.
Fajnie, że znasz już płeć i chyba małe prawdopodobieństwo, żeby się dwóch pomyliło;-)

Do góry