reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

dolaresr nooo spory ten Twój dzieciaczek!! :szok: ale niech rośnie dalej pięknie i zdrowo :-) ja też czekam kurde jak na szpilkach na wizytę (dopiero za tydzień) żeby zobaczyć co tam z szyjką..

reklama
Hej :*
melduje i tutaj ze w week miałam chwilę grozy. Bóle skurcze i co ino. Zbadała mnie położna i jest źle. Mam rozwarcie mega krótką szyjke i nisko już brzuch :nerd:

Pojutrze wizyta i pewnie znów na szpital :-(

Czesc ;-)

pogoda masakryczna, leje od wczoraj heh
pobuszowalam w lumpku, upolowalam wiecej dla chrzesniaka i coreczki znajomej niz dla swojego maluszka, zrealizowalam kupony znizkowe w Takko na chrzesniaka ;-)

Eweli udanego wyjazdu :-D
Franek wspolczuje rozlaki z mezem, zawsze moge na kawke przyjechac ;-)
Dolaresr gratuluje udanej wizyty i widzenia z maluszkiem :-D
spory dzidzius ;-)
Maciejka bidulko, przytulam mocno, wszystko bedzie dobrze trzymam kciuki : *

trzymam kciuki za wszystkie szyjki!!!

Maciejkaa trzymam kciuki za ciebie i maluszka,trzymajcie się w dwupaku jak najdłużej!!Madziasek to zapraszam na kawkę :) Też dziś byłam w lumpku i trochę obkupiłam syncia,jak będę miała czas to wrzucę fotkę.Zapisałam dziś córcię do biblioteki i wypożyczyłyśmy kilka książek więc dziś popołudnie z lekturą,a jutro pazurki idę zrobić :)

Dzisiaj mam gorszy dzien. W sobote na pelnych obrotach. Wczoraj od rana na nogach,sprzatanie,gotowanie,szykowanie zakasek bo mieli wpasc znajomi. Dzisiaj boli mnie brzuch jak na okres. Wrocilam do domu i leze.:crazy:

Dzisiaj mam gorszy dzien. W sobote na pelnych obrotach. Wczoraj od rana na nogach,sprzatanie,gotowanie,szykowanie zakasek bo mieli wpasc znajomi. Dzisiaj boli mnie brzuch jak na okres. Wrocilam do domu i leze.:crazy:

Lepiej na siebie uważaj i przystopuj trochę ..
też tak latalam i widzisz co teraz mam :( a brzuch jak na okres też wciąż mnie boli :(

Maciejkaa u mnie to samo, dziś cały dzień brzuch twardy jak kamień, a po tych tabletkach to wydaje mi sie ze jeszcze gorzej mi sie spina, nie wiem co myslec:eek:
dolaesr duży chłopina!:-)

reklama
Do góry