reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

reklama
Witam!!

kamu, agata - super, że wizyty udane!!
jagoda - to chyba ładnie dzidzia waży!! a na tą szyjkę to uważaj i odpoczywaj ile się da, chociaż po pracy:tak:

ja już poodkurzałam, teraz piję herbatkę i zaraz na mopie pojadę:-D

u nas w końcu słoneczko się przebija!!!

Czesc!!!

u mnie tez sloneczko sie przebija :-D
wczoraj tak zimno bylo ze caly dzien w kominku palilam!

Kamu, Jagoda super ze wizyty udane i ze z dzidziusiami wszystko ok ;-)

milego dnia!

Witam sobotnie,mały się od wczoraj tak po brzuchu tłucze jakby wyskoczyć chciał,pewnie nie może się doczekać finału ligi mistrzów ;D.Zaraz na miasto ruszam kupić mamie prezent a potem muszę dokończyć sprzątanie.modlicha-wow już poodkurzane i pomyte masz siłe z rana kobitokamu,jagoda-gratuluję udanych wizytAgata-tylko się nie przemęczaj za bardzoDo później mamuśki

franek - ja rano mam chyba najwięcej energii, porobię co mam porobić, a potem luz:-D też mamy gdzieś iść na ten mecz, ale podejrzewam, że w knajpach to już dawno rezerwacje są porobione, więc chyba u znajomych wylądujemy - kumpela jest w 6 tc, to będziemy miały o czym gadać:-D

ja też jeszcze nic nie mam dla mamy...

Kamu, Agata gratuluje udanych wizyt
Jagoda jak nie musisz nic robic to odpoczywa,j z szyjka nie ma zartow.

Witam wszystkie, nic nie pisalam, bo spalam:-) Jak wczoraj zasnelam o 17 to obudzilam sie o 22:30, wzielam prysznic i dalej spac do rana:-) Nie wiem co taka zmeczona jestem. Dzisiaj musze dom doprowadzic do porzadku, bo juz koty po podlodze sie walaja.
Milego dnia dziewczynki

Kamu super, że na wizycie wszystko ok.

Jagoda23 super, że z dzieciaczkiem wszystko w porządku. Trzymam kciuki za Twoją szyjkę.

Zazdroszczę Wam pogody tu niestety od rana pada nieprzerwanie. Wczoraj byliśmy na jedzonku w ulubionej kawiarni mojego męża, poza tym kupiłam naklejki do pokoju Adrianka i będą klimaty morskie, koniki i ośmiornice. Dziś byliśmy na shoppingu chciałam sobie kupić sukienkę ale niestety jakoś nie było niczego ciekawego. Dzisiaj mąż na imprezie firmowej, więc czeka mnie wieczór i popołudnie tylko dla mnie.

Marzycielko, u nas podobnie - pokój marynarski. Właśnie zamówiłam tapety, będzie też koło ratunkowe, miniaturowy kuter rybacki, zegar w kształcie łódeczki i kilka innych akcesoriów. Nie chciałam tapety w misie, czy czegoś w tym stylu, bo my tam też będziemy spać przez pewien czas, a ja jakoś za misiami nie przepadam, choć u kogoś mi się podobają;-)

Dziewczynki, z okazji Dnia Matki życzę Wam wszystkim tego, co najlepsze, a w nadchodzących miesiącach przede wszystkim szybkich i bezproblemowych porodów, zdrowych i spokojnych dzieciaczków i wspaniałego macierzyństwa!

Czesc ;-)
wpadam sie przywitac i zyczyc spokojnej niedzieli!

wczoraj bylismy z mezem na paniensko-kawalerskim, ekipa sie napierdzielila procz mnie i panny mlodej ktora tez w ciazy haha
najgorsze to ze wracalismy do domku w nocy, prowadzilam i jakos tak dziwnie bylo, starsznie zmeczona bylam, nogi bolaly, maly fikal i heh te skurcze lydek maskryczne! Impreza udana, za tydzien poszalejemy na parkiecie, przytulance tylko haha bo maz niedansior ;-)

mam pytanie do dziewczyn z wawy ktore byly na 3D/4D, czy moga polecic jakiegos gina, podac namiary i cene za wizyte? :-D

Marzycielka Agata super ze urzadzacie pokoje dla maluszkow, zazdroszcze, bo moje malenstwo dopiero w nowym domku bedzie mialo swoj pokoik...

reklama
Cześć!!

Dziewczyny opadł mi już brzuch:no: To chyba za szybko? Gdzieś poczytałam, że w drugiej ciąży może szybciej opaść, ale żeby aż tak? powiem Wam, że ja tego od razu nie zauważyłam, ale byłam u mojej mamy, i najpierw babcia a potem mama mi to samo powiedziała(widzą mnie średnio raz w tygodniu) Jak się przyjrzałam to faktycznie i bardziej go teraz na nogach czuję, np. jak buty ubieram. Nie wiem, czy to nie przez kaszel, bo od kilku dni męczy mnie taki suchy:no:

Do góry