reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

franekkimono, zeby ten bol brzucha od upadku nie byl...
marzycielka ja tez tak mam z ta ochota do rodzenia:-)
jagoda jak Ci puchna nogi, to mozesz wyprobowac kolanowki uciskowe jak masz ciezszy dzien, mi pomagaja. Powodzenia na wizycie.

Ja dzis zamiast do 15 w pracy, zostaje prawie do 16, wiec jestem bardzo zadowolona:-( Ludzie nie rozumieja, ze bedac w ciazy mozna sie czuc bardziej zmeczonym. Dzis ledwo wstalam rano ,a wczoraj zasnelam na kanapie, cos mnie zmeczenie dopadlo.

reklama
Jagoda trzymam kciuki, ja mam o 16.40 wizytę i znowu ponad 100 zł nie moje:-(
dolaresr niektórzy to gadają takie bzdury, przecież są wyraźne zalecenia odnośnie pępka , w każdym szpitalu. Jak Maks się urodził to smarowałam spirytusem (jakoś się rozrabiało z wodą , już nie pamiętam) a teraz jest ten octanisept. Ale wodą z mydłem, no głupota. Ciekawe czy pediatra nic na to nie mówi, jak się idzie na wizytę kontrolną zaraz po urodzeniu.
Agata_k gdzie zamawiałaś tapetę, ja muszę też kupić, bo u Maksa tyle co malowaliśmy a już pokój jest brudny, jednak malować w pokoju dziecięcym się nie opłaca.

Doriq, do kiedy planujesz pracować?
Franiu, ja też kibicuję Borusii, ale uważam, że to właśnie oni wygrają. I myślę, że mecz będzie bardzo zacięty!

Agata do konca czerwca zostaje w pracy, potem mam 3 tyg urlopu, wracam na jakis tydzien i zaczyna mi sie macierzynski 16 tyg, wiec jeszcze troche

Madziasek przez te tematy, teraz było o porodzie kleszczowym i komplikacjach po nim oraz o nacięciu i pęknięciu krocza. Powiem Wam, że trzeba było widzieć miny panów jak babka opowiadała o nacięciu krocza, bezcennne :-)

Agata super pomysł na pokoik.

Jagoda, Kamu kciuki za wizytę.

Doriq bo ludzie nie są wyrozumiali u mnie w pracy była kobieta, która wyszła z założenia, że jak jestem w ciązy to muszę mieć więcej pracy, bo jak urodzę to mnie nie będzie

reklama
Do góry