reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

Jagoda &&&&& i opisz jak wrócisz.:-) Agata ty też z tych łowiących? Vzy tylko towarzysko? Ja uwielbiam łowić ale zdejmowanie z haczyka i obrabianie później to u mnie chłopaki załatwiają..:-)

reklama
modlicha83 - my z mężem zamówiliśmy sobie te Galaxy S III mini, wczoraj przyszły :) Ja mam biały, on czarny. Wielkiego doświadczenia więc jeszcze nie mamy :) Ale wybraliśmy go bo nasz dobry znajomy pracuje w tej branży i bardzo polecał, także kupuj śmiało :)

Ja też byłam nacinana, nawet nie wiem kiedy :szok: gorzej potem, jak się rana goi. Ale ponoć lepiej, żeby nacięli niż by miało samo pęknąć, bo wtedy to może być jeszcze większa rana.

aleksandral - dzięki, ja może jutro jadę, biorę na raty w media. To mój pierwszy smartfon, jak nie będę czegoś ogarniać, to będę się Ciebie pytać, oki? :-D

Pytaj kochana, będziemy razem kombinować bo wstyd się przyznać, ale dla mnie to też pierwszy smartfon, jakoś się długo trzymał mój ostatni telefon i nie było potrzeby :)

Zaczarowana, ja stanowczo z tych łowiących;) Obrabianie mam opanowane, gorzej ze ściąganiem z haka;)

Co do nacinania vs pękania - pękanie bardziej ryzykowne, bo można pęknąć do odbytnicy aż, ale za to po nacinaniu dłużej się goi rana i bardziej to boli. Najlepiej nie być nacinaną i nie pęknąć;-)

Piekę ciasteczka owsiane i pachnie w całym domu tak, że chyba zeżrę wszystkie, zanim D wróci do domu:cool2:

Cześć ja już po wizycie, wszytko ok, tylko mam jeść więcej białka, bo coś wyniki mi się osłabiły. Młoda już 900 g waży , sporo przybrała od ostatniej wizyty w ciągu miesiąca aż 400 g
Ja też byłam nacinana i też nie wiem kiedy (szczerze to nawet byłam zdziwiona jak mi powiedzieli,że byłam nacinana) potem trochę boli jak się goi , ale nie jest źle. Najwygodniej wtedy siadać na takim małym pompowanym kole jak do pływania, już takie mam odłożone

Ka mam smartfona na androidzie - super sprawa :-)

Też słyszałam ze lepsze jest nacinanie niż pękanie a obyć się bez jednego lub drugiego jest trudne zwłaszcza przy pierwszym porodzie ..

Kamu to super. Moja też waży 900 g ;)
Ja też byłam zdziwiona ze mnie cieli i po porodzie spytałam czy mocno popękałam a one ze było cięcie :eek:

jestem..

mała waży 1,5 kg:-), lekarz mowil ze malo troche, ale ze ja jestem szczupla to dzidzia tez:eek: prztylam 1,5 kg od ostatniej wizyty, w sumie 9, badal mi cyce i mowil ze duuzo mleka bedzie:-D:-D:-D mam zdjecie w 3d jutro wrzuce jak mi sie uda.... i dołączam do grona szyjkowych, bo tez mi sie skraca i miekka jest i juz rozwarcie jakies ale powiedzial ze nie tak tragicznie. narazie mam brac luteine i nospe 3 x dziennie i sie nie przemeczac,ale jak jak trzeba do pracy chodzic. Mam brac te tabletki i jak brzuch przestanie bolec i twardniec to wizyta za 4 tyg, a jak cos nie tak to mam szybciej przyjsc... mam nadzeje ze ta luteina cos zdziala...

Kamu super ze wizyta ok :)

Jagoda moj wazyl we wtorek 1560 g i ginka nic nie mowila ze malo :) a na ta szyjke uwazaj i sluchaj sie lekarza i nie przemeczaj ;)

reklama
Do góry