reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

Witam się z rana znad śniadania:-)
Maciejka - jak zobaczyłam zdjęcia Twojego wózka,to przez chwilę myślałam,że mamy takie same.Ale potem zauważyłam,że firma jest inna.Mam bardzo podobny a kolor szary.Także mnie się bardzo podoba i muszę dodać,że na żywo wygląda jeszcze lepiej,niż na zdjęciu:tak:.

Moja siostra cioteczna(33 tc) opowiadała mi ostatnio,że jej znajoma nie przemywała niczym pępka dziecku i mu się ładnie zagoił i że słyszała,że można przemywać wodą z mydłem.Myślałam,że z siebie wyjdę,jak to usłyszałam i jej tylko powiedziałam,że swojej rany też może nie odkażać i albo jej się zagoi albo będzie zakażenie:wściekła/y:.Nie wiem a może to ja jestem jakaś zacofana i mam przestarzałe informacje...

reklama
Dzieńdoberek,u nas pogoda barowa leje od rana,ale to nic przynajmniej nie musimy trawy podlewać,więc ładnie się przyjmie.Ja dziś miałam mały wypadek,wychodziłam ze sklepu po schodach i mi się noga pośliznęła i wylądowałam na tyłku,na szczęście mam tylko dupsko obite.Maciejkaa czasem jest taki materiał że po praniu można mokre zawiesić i nie trzeba prasować,mam nadzieję że moje takie są dopiero je kupiłam więc po pierwszym praniu się okaże.Agata pochwal się tapetą jak już wybierzesz.Dolaresr ja małej przemywałam Octaniseptem tak mi polecili w szpitalu i nie było problemów z pępusiem,ale nie odważyłabym się niczym nie przemywać.

I ja się witam!!!

Od kilku dni szukałam telefonu dla siebie (bo w starym szybka mi już drugi raz pękła i wyświetlacz miałam zalany zmywaczem do paznokci) i chyba w końcu znalazłam - Samsunga Galaxy s3 mini? czy któraś z Was ma go może?

co do pepka, to ja też psikałam osceniseptem, ale na koniec się wkurzyłam i kupiłam gaziki Leko i dopiero po nich odpadł - w 9 dobie.

M.Lena kciuki za Twoją szyjkę i mam nadzieję, że wszystko będzie ok.

Agata_K super, że u mamy wszystko w porządku

Jagoda jak ja Ci zazdroszczę skompletowanej wyprawki.

Franek dobrze, że nic się nie stało.

Dzień dobry

Więc wczoraj byłam w Lidlu i co wszystko wykupione, więc niestety nie udało się stanika do karmienia zakupić, za to kupiliśmy jedno opakowanie pieluch w Biedronce. Ja za pranie i prasowanie dziecięcych ciuszków chce się brać po długim weekendzie. Poza tym siedzę z watami w uszach bo przeziębienie mnie już nie męczy ale za to gardło boli i zaczyna na uszy przechodzić. A i powiem Wam, że co idę na zajęcia do szkoły rodzenia to mam coraz mniejszą ochotę rodzić:-)

witam się i ja,

piję kawusię i wcinam wafle u znajomej :)

Franek u mnie też leje od rana i ciesze się bo nie będę musiała z wężem latać i podlewać z obu stron domu haha
co do obitego dupska to niezły siniak z tego będzie ;-)
Marzycielka zdrówka :) a co spowodowało konkretnie że masz coraz mniejszą ochotę rodzić?
M. Lena kciukasy :-)

Madziasek no my niedaleko siebie mieszkamy więc ta sama chmura hehe.Kurde brzuch mnie boli jak na okres a raczej w prawym boku i do tego prawa noga boli.Nie lubię takich bóli bo nie wiem czy to coś złego czy raczej normalny ból.Idę wziąć nospę i się położyć bo boli coraz mocniej...

Od kilku dni szukałam telefonu dla siebie (bo w starym szybka mi już drugi raz pękła i wyświetlacz miałam zalany zmywaczem do paznokci) i chyba w końcu znalazłam - Samsunga Galaxy s3 mini? czy któraś z Was ma go może?.

Moja siostra ma i to jest super telefonik - wyświetlacz duży, ładnie np filmy chodzą, więc procesor musi mieć dobry. Poza tym nie jest wielgachny, ani ciężki, więc dość poręczny.

W Krk również pogoda pod psem. Jak pomyślę, że za tydzień i 2 dni jadę na mazury i ma tak lać, to aż mi się włoski na ręce jeżą;-) Na szczęście ryby można łowić w każdych warunkach, co mnie cieszy. Muszę tylko nabyć kalosze i pelerynę i gotowe!:-)

Franiu, tapety wybrane, pokażę, jak już na ścianie będą, bo wtedy pewnie dopiero efekt będzie. Ogólnie pokój marynarski z kołami ratunkowymi na ścianie, ramkami z łódeczkami i innymi elementami marynistycznymi;-)

MadziaSek, aleś mi pomysł podsunęła! Mam juto imprezkę z przyjaciółmi z okazji finału ligi mistrzów (klasyk:-)) i coś chciałam przygotować - dzięki Tobie przypomniałam sobie o pischingerze i zrobię! W niedzielę wpadają inni znajomi na podwieczorek, więc zrobię go więcej i za jednym zamachem będę miała dwie imprezki z głowy;-)

Biorę się za pazury, bo mam już takie odrosty, że patrzeć nie mogę na nie (a są krwisto czerwone). Później prasowanie:dry:

franekkimono, mnie tak dzisiaj w nocy brzuch bolal z prawej strony i tez nie wiem co to:eek:

u mnie pogoda w miare, tylko spac się chce cisnienie jakies nie takie...

trzymajcie kciuki dzis o 17:40 moja wizyta w koncuuu:-)

reklama
Do góry