reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

Maciejka ,M.Lena wspolczuje wam tego lezenia. Ja chetnie polezalabym 1, 2 dni ale nie wiecej, bo mnie nosi:-)
Izka87 mysle, ze jej lekarz wie co robi, w szpitalu to nie jest wcale przyjemnie lezec, a tak naprawde to ,tak jak kamu pisze, co jej w tym szpiutalu wiecej pomoga?

reklama
Dlatego nie chce założyć, bo jeszcze nie czas? Nie wiem czy dobrze zrozumiałam.
A może skonsultować to z innym lekarzem. Ta moje znajoma to miała to właśnie założone.

Agata a co chcesz kupowac z rzeczy kosmetycznych dla Jasia? Ja kupowalam jakies *******y dla mnie do porodu i jakies smoczki itp, pieluszki bla bla bla na stradomskiej, sklep myszka sie nazywa, maja tez aukcje na allegro i mozna w sklepie odebrac, fajne ceny maja ;)

No ja właściwie wszystko i też właśnie myślałam o myszce, bo to znany w Krk sklep - na allegro wypatrzyłam u nich sporo rzeczy (butelki, smoczki, pieruchy flanelowe i tetrowe i masę innych rzeczy), pewnie podjadę po wakacjach, jak pokój Jaśka będzie gotowy.

Ja nie lubie kupować przez internet ale wózek muszę niestety.
Wózek firmy RIKO ALPINA - zakochałam się

Śliczny wózek!
A wózek mała różnica, czy kupisz w sklepie stacjonarnym, czy w sieci. Zakładam, że go widziałaś na żywo, więc teraz to już formalność (a na ceneo możesz sobie najtańszy sklep znaleźć)
Ja wolę kupować przez internet, bo nie cierpię łazić po sklepach. Od razu jestem wściekła i chcę wychodzić;-)

M.Lena, Maciejka, trzymajcie się tam!! I oszczędzajcie się ile wlezie!

dorip no otóż to !
Kamu no w tej granicy zakładają i to chyba też nie zawsze.
agata tak szczerze to nie widziałam go na żywo bo nigdzie w okolicy go nie na a i tak nie mnie jechać nigdzie :baffled:

Hej dziewczynki,dopiero się melduję bo rano na sklepach byłam a na 10 mieliśmy u córci w przedszkolu piknik rodzinny z okazji dnia mamy i taty, niedawno wróciliśmy zjedliśmy obiad i teraz mam chwilę żeby siąść do bb.Wyobraźcie sobie że byłam przed 9 w Lidlu i udało mi się złapać 2 ostatnie pary alladynek na szczęście rozmiar S i M kurczę babki to chyba od rana czychały na te spodnie.Kupiłam też topy ciążowe i dla małego spodenki,pozatym Pepco odwiedziłam i też trochę malucha obkupiłam.U nas ochłodzenie od wczoraj.Maciejka, M.Lena-trzymam kciuki aby wszystko było okIzka-zgadzam się z Tobą,co innego jak się jest w szpitalu,cały czas pod obserwacją a jeśli coś zacznie się nie tak dziać to jest szybka reakcja,takie moje zdanie,szpital nie jest przyjemny ale niestety tu nie o przyjemności chodzi tylko o zdrowie Twoje i dziecka.

Maciejka gratuluje wyboru wozka, z ciekawosci podejrzalam go sobie na allegro i calkiem fajnie sie prezentuje, a kolorek juz masz upatrzony?

Ostatnia edycja:
riko_alpina_sgf_s.jpg
taki :-)

Załączniki

• riko_alpina_sgf_s.jpg
    riko_alpina_sgf_s.jpg
    16,7 KB · Wyświetleń: 39
ja też mam groszkowo-grafitowy:) możemy klub miłośniczek takiej kolorystyki założyć;)

Jadę zaraz do mamy do szpitala. Fajnie, bo wychodzi już w sobotę, więc na szczęście nie musi leżeć tam długo. Szpitale są okropne:baffled:

reklama
No i ja też dołączam do klubu groszkowych wózków :) Właśnie poprasowałam moje 8 metrowe firanki i ledwo żyję,leżały już z miesiąc kiedyś już próbowałam je uprasować ale się poddałam,dziś już się zlitowałam,zaraz mężul zawiesi.

Do góry