reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

reklama
Witam wszystkich!
chorym życzę zdrowia, Kajtkowi sto lat z okazji urodzin, a Tobie Jagoda żebyś się nie stresowała. Myśl teraz o ślubie a zaczniesz się martwić od pon;)
ja padam z nóg... złaziłam dziś cały świat chyba

MadziaSek ma racje to badanie na obecnosc wirusa zapalenia watroby. Jeszcze nie wiem co dalej bo jutro mam gina, a tego wyniku nie widzialam na oczy ma przyjsc poczta. Zobacze co jutro gin powie...

weronika dzieki za info

ewcik też czytalam ze mozna karmic

Ostatnia edycja:
każdy mówi co innego,mój ginekolog i specjalista od tego,zabronili mi,też dużo o tym czytałam i różne opinie są ale wolę dmuchać na zimne ;-) już pogodziłam się z tym że nie będę karmić choć na początku trochę ciężko było bo to dla mnie jest ważne :crazy:

Hej dziewczyny niestety wizyta przeniesiona na poniedziałek bo doktorowi wypadł pilna operacja i odwołał wszystkie pacjentki,wkurzyłam się trochę tym bardziej że od wczoraj brzuch mi twardniej dosyć często i myślałam że coś poradzi i teraz muszę do poniedziałku czekać.No, ale nic nie poradzę widocznie był potrzebny w szpitalu,jakoś wytrzymam kilka dni.Jutro was nadrobię bo teraz humor zepsuty i tylko będę smęcić...

witam serdecznie!
dziękuje za miłe słowa, bardzo mi pomogły. Serduszko zdrowe tętno 144 miarowe i wszystkie przepływy w normie. Bardzo mi ulżyło, choć muszę jeszcze próby wątrobowe zrobić, bo mdłości na jakie cierpie mogą być spowodowane przez enzymy wątrobowe, póki co mam nosić opaskę sea bent ( akupresura), zamówiłam w aptece, bo od ręki nigdzie nie ma. Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuje!

Witam witam i o zdrowie pytam :cool2::laugh2:
Ja wczoraj wizytę miałam, ale zdjęć nie mam :-( będą w poniedziałek po USG 4D :cool2::laugh2:
aleee za to zezwolenie na sex mam :cool2::laugh2: tylko na pół gwizdka bo szyjka nadal miękka no ale lepsze to niż nic

Toska wszystkiego najlepszego dla synka
my2013 super że z dzidzią wszystko OK! widzisz niepotrzebnie się stresowałaś
Maciejkaa daj znać co z małym

Witam sie!

My, dobrze, że wszystko w porządku!
Jagoda, teraz myśl o ślubie... bo chyba tak jak dziewczyny piszą (bo ja sie nie znam) z tym dodatnim HBS nic się teraz i tak nie robi...

Zienia, to sie będzie działo....:-p

Franek szkoda, że wizyta przeniesiona, ale widać siła wyższa...

A ja dzisiaj mam wizytę o 13.40.... mam nadzieję, że bedzie usg, no i że z szyjką wszystko oki...poprzednio właśnie na tym etapie wyszła ta skracajaca się szyjka i musiałam leki brać:dry:

...ale ta pogoda złośliwa...kiedy mąż ma wolne i może dokończy stawianie słupków pod ogrodzenie to się chmurzy i chyba nawet juz pokropiło z deka...a zapowiadaja u nas na Pomorzu wioseenne burze na dzisiaj:szok:

synek obudził mnie dzisiaj za 10 piata...rany...co sie z im dzieje????

reklama
Dzień dobry z kawą.
Franek, przykre, wiem jak się człowiek na coś nastawi to potem się czuje taki..oszukany:-) Mi dzisiaj w nocy też brzuchol się stawiał... dosyć mocno:szok: w pewnym momencie już mi się nawet śniło że na IP siedzę i czekam na badanie..trochę mnie to zdenerwowało...:szok: Jagoda, jak to mówiła Scarlet... pomyślisz o tym ...w poniedziałek....:-) Zenia, no,no!to poszaleliście? Super.
Loleczka, to kciuki zaciskam;-) Miłego dnia, ja się biorę za pazurki, bo po wczorajszym spotkaniu z rękawicami gumowymi przy sprzątaniu, nie mają się najlepiej..

Do góry