reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

Jagoda, pokaż później tą fryzurkę..będziesz upinać? czy układać? a orzeszkami się nie przejmuj... w cy...ki pójdą:-) Tosia, 100 lat dla Kajko! Poważny wiek chłopak osiągnął:-) Maciejkaa, to nie dobrze że mały dalej chory. zdrówka!:-) Madziula, ale jutro będziesz na lodach?:-) Izarany kobieto ile ty masz energii... Ja tam trzecie dziecko a też się cieszę każdą skarpetką.Domi, przy trzecim Cię znowu najdzie!:-)my2013, będzie dobrze, a złe samopoczucie to z nerwów.:-) :-)

reklama
Maciejkaa zdrowka dla synka ;-)
Toska najlepszego dla synka ;-)
My2013 powodzenia na wizycie. Trzymam kciuki by wszystko bylo ok ;-)

moja wizyta u lekarki udana, uspokoila mnie, przebadala i dala skierowanie na USG w razie gdyby wezel sie nie wchlonal...
Dla poprawy humoru pobuszowalam w lumpku i kupilam kilka ciuszkow dla Babelka, a sobie tuniczke ;-) foty wrzuce jak dostane sie do kompa!
maz od jutra na urlopie hura

zaczarowana włoski chce mieć pokrecone i spiete na jeden bok

byłam odebrac wynik HBS i lekarka powiedzala ze przyjdzie mi poczta, bo "z przykrością musi stwierdzić ze jest zły" wiec teraz czeka mnie kolejna seria kłuć i pewnie wyjdzie najgorsze:-:)-:)-(

Zaczarowana - ja trzeciego już nie chcę, no chyba, że to mąż będzie chodził w ciąży:-D

My2013 - i jak po wizycie? Na pewno wszystko dobrze :tak:

Jagoda - aż wstyd się przyznać ale HBS to na co to jest? Bo nie wiem :zawstydzona/y:

Domi nie miałaś badania HBS? przecież to obowiązkowe i ponoć wymagane do szpitala...
jest to badanie pozwalające wykryć wirusowe zapalenie wątroby typu B

cześć Dziewczyny :)

witam się po dłuższej nieobecności.
Ja dziś po wizycie. Wszystkie wyniki w normie. Test glukozy ok.
Moje kiepskie samopoczucie może być powdem błędnika, jeżeli nie ustąpi to w 34 tc będe się konsultowała u okulisty - mam rozmyty obraz - masakra :(
od 13 marca przytyłam 1,6 kg , ciśnienie 116/69 , Jasia będziemy oglądać 27 maja...

Iza - super, że masz już wyprawkę :) My będziemy kompletować rzeczy w czerwcu najprawdopodobniej.
Byłam dziś w mothercare i niektóre rzeczy sa rzeczywiści DO 50% przecenione. w H&M tez mżna znaleźć jakieś resztki z przecen, ja kupiłam Jasiowi koszulkę z dł rękawem polo. Na nas też są rzeczy przecenione. Kupiłam bluzkę :)

do 12 maja urlkopuję :) jejeje

Jagoda kciuki za wizyty. Jagoda i co dalej, w tym dodatnim wynikiem HBS?

Maciejkaa zdrówka dla synka

My2013 i jak po wizycie, wszystko ok?

Eweli super, że na wizycie wszystko ok.

Madziasek ja też nie miałam badania na HBS. Dziś dzwonili do mnie z laboratorium, wyniki glukozy w normie :-)

Spędziłam bardzo miły czas u moich rodziców, piękna pogoda więc cały czas siedziałam na dworze, cieszę się, że tam pojechałam

Madzia - w tej ciąży nie kojarzę, ale skoro jest wymagane do szpitala to nie robi się go jakoś pod koniec? I dzięki za wyjaśnienie ;) Eweli - współczuję samopoczucia....

reklama
Jagoda ja mam hbs+ od urodzenia,nie można nic z tym zrobić już do końca życia w moim przypadku,co pół roku chodzę robić próby wątrobowe żeby sprawdzić czy wszystko jest ok,a raz w roku idę do szpitala na dokładne badania na kilka dni. Dziecku nic nie zagraża,po urodzeniu w ciągu 24h dostanie szczepionkę i nie będzie chore. I w dniu porodu okaże się czy będzie cesarka czy normalny poród :/ nie będę mogła karmić niestety ponieważ można tak zarazić maleństwo :/ i oczywiście nie mogę oddawać krwi.

Do góry