reklama
Maciejkaa
Fanka BB :)
Hej
Mały ma jakiegoś mega groźnego wirusa. Od tego te wszystkie objawy. Dojdą jeszcze wymioty bo taka kolej rzeczy przy tym wirusie :-(
Dostał mocny antybiotyk probiotyk syrop na kaszel i gorączkę. Wirus może się długo ciągnąć i jest uciążliwy..
I stówa w aptece zostawiona ...
Mam nadzieję do majówki wyzdrowieje bo biedny musi w domu siedzieć jak tak ciepło :-(
Weronika - dlaczego Cie nie kojarze ?
My - ja też przechodziłam ten stres. Najważniejsze ze wszystko dobrze :-)
Zenia - to możecie ostrożnie szaleć w łóżku hihi
Loleczka - &&&&& !
mój codzień wstaje o 5 rano
Izka - ja mam kryzys krzyżowy popołudniu zawsze ..
Ewcik - co teraz ? A inne przedszkole?
Marzycielka - no masz chłopca to kwitniesz hehe ja z synkiem też ładnie wyglądalam a w tej ciąży ble..
Lewan - ja bym wzięła na 104 ;-)
Jagoda - coś takiego ! Masakra !
Udanej wizyty i spokojnego szykowania :-)
Domi - a to już zakładasz małemu sandały ?
Mały ma jakiegoś mega groźnego wirusa. Od tego te wszystkie objawy. Dojdą jeszcze wymioty bo taka kolej rzeczy przy tym wirusie :-(
Dostał mocny antybiotyk probiotyk syrop na kaszel i gorączkę. Wirus może się długo ciągnąć i jest uciążliwy..
I stówa w aptece zostawiona ...
Mam nadzieję do majówki wyzdrowieje bo biedny musi w domu siedzieć jak tak ciepło :-(
Weronika - dlaczego Cie nie kojarze ?
My - ja też przechodziłam ten stres. Najważniejsze ze wszystko dobrze :-)
Zenia - to możecie ostrożnie szaleć w łóżku hihi
Loleczka - &&&&& !
mój codzień wstaje o 5 rano
Izka - ja mam kryzys krzyżowy popołudniu zawsze ..
Marzycielka - no masz chłopca to kwitniesz hehe ja z synkiem też ładnie wyglądalam a w tej ciąży ble..
Lewan - ja bym wzięła na 104 ;-)
Jagoda - coś takiego ! Masakra !
Udanej wizyty i spokojnego szykowania :-)
Domi - a to już zakładasz małemu sandały ?
Loleczka
Jagoda w którym labo takie niekompetemtne osoby?? No ale końiec końców to dobrze, że to nie Twój wynik To teraz juz sie tylko ślubem stresuj;-)
Maciejka, oj tulaski dla chorowitka... a co to za choroba?
KasiarJ, no własnie zastanawiam sie na jakimiś zasłonami ciemnymi, bo mam jasne rolety u synka i może faktycznie jak widzi, że jasno to zaczyna dzień...
Maciejka, oj tulaski dla chorowitka... a co to za choroba?
KasiarJ, no własnie zastanawiam sie na jakimiś zasłonami ciemnymi, bo mam jasne rolety u synka i może faktycznie jak widzi, że jasno to zaczyna dzień...
zaczarowana79
3*mama :-)
Wasze dzieciaczki z pierwszym brzaskiem wstają, a moje trudno z łóżka zgonić..starszy mi wczoraj powiedział że dla niego rano to dopiero nie jest o 13!
Jagoda, chyba bym ich tam rozniosła ale całe szczęście że to nie twój wynik... Maciejkaa, a cóż to za dziadostwo się do małego przyplątało? Zdrówka i Ty tam uważaj na siebie.... kasiarj, ty tak nie szalej... uważaj na brzuszek...
Mój brzuch po drugiej nospie się trochę uspokoił, ale nie mówię głośno żeby mu się nie odwidziało, bo średnio mi się uśmiecha długi weekend w szpitalu.;-)
Jagoda, chyba bym ich tam rozniosła ale całe szczęście że to nie twój wynik... Maciejkaa, a cóż to za dziadostwo się do małego przyplątało? Zdrówka i Ty tam uważaj na siebie.... kasiarj, ty tak nie szalej... uważaj na brzuszek...
Mój brzuch po drugiej nospie się trochę uspokoił, ale nie mówię głośno żeby mu się nie odwidziało, bo średnio mi się uśmiecha długi weekend w szpitalu.;-)
_Ewcik_
Boże, co za dzień... wierzyć mi się nie chce,że się syn nie dostał pieprzony kraj...
byłam u dentystki dokończyć kanałówkę, jeszcze 2 zęby zostały, ale to już drobiazgi
mój synek ma 2 latka i 9 m-cy i kupuję mu na 104, 110
nie wiem, co teraz.. do żadnego przedszkola kolejnej preferencji na pewno się nie dostanie, bo już tam dzwoniłam.. tam też dużo dzieci się nie dostało i one są jakby pierwsze w kolejności, więc szans nie ma... załamana jestem... tym bardziej, że chciałam, zeby moje dziecko jakoś się rozwijało, bo widzę, że lubi się uczyć nowych rzeczy itd.. a tak będzie kwitł w żłobku
na poprawę humoru chciałam sobie jakieś buty kupić, ale nic ciekawego nie ma w sklepach.. kupiłam za to dla dzidzi fajną bluzę i 2 pary spodni-słodkie są.. potem wkleję na wątek zakupowy
byłam u dentystki dokończyć kanałówkę, jeszcze 2 zęby zostały, ale to już drobiazgi
Ewcik i co teraz? Są jakieś miejsca w innych przedszkolach?
Ewcik z tymi przedszkolami to są jakieś jaja. Nie dziwię sie, że można złapać doła. Jak widzę te punkty, to już z miejsca wiem, że nie mam szans ani na żłobek ani przedzkole państwowe. Jaką macie alternatywę? Ściskam!
Dziewczyny mam do Was pytanie. Jaki rozmiar nosi dwuletnia dziewczynka? Wiem, że dzieci są różne, ale chodzi mi o uśrednione oszacowanie ) Chciałam kupić chrześnicy sukienkę i takie są rozmiary (86/92, 98/104, 110/116, 122/128, 134/140). Dzięki !!
mój synek ma 2 latka i 9 m-cy i kupuję mu na 104, 110
Ewcik - i co teraz?
Ewcik powodzenia z innym przedszkolem w takim razie przykro mi, że się nie udało...
Ewcik - współczuję :/ Moim zdaniem to jest strasznie niesprawiedliwe, że dla tylu dzieci brakuje miejsc w przedszkolach. Pamiętam, jak w zeszłym roku się stresowałam, bo nie wiem co bym zrobiła, gdyby mój młody się nie dostał....A myślałaś, żeby napisać odwołanie? Bo mi kiedyś 2 osoby mówiły, że ich dzieci się nie dostały, napisały odwołanie od decyzji i jednak je przyjęli. Nie wiem na czym to polega ale może można spróbować? Lewan - zależy czy jest drobna czy większa Raczej 92 albo 98 więc z tych Twoich przedziałów rozmiarowych to albo 86/92 albo 98/104... Kasia - powodzenia na zakupach! Ja po buty dla Jaśka jadę dopiero w poniedziałek, bo mąż mi do tego potrzebny - jakoś ostatnio nie mam siły na jeżdżenie po sklepach, zwłaszcza z młodym....Na szczęście ma w przedszkolu sandały z zeszłego roku, w które jeszcze jakos się mieści, to te kilka dni wytrzyma w razie czego
Hej
nie wiem, co teraz.. do żadnego przedszkola kolejnej preferencji na pewno się nie dostanie, bo już tam dzwoniłam.. tam też dużo dzieci się nie dostało i one są jakby pierwsze w kolejności, więc szans nie ma... załamana jestem... tym bardziej, że chciałam, zeby moje dziecko jakoś się rozwijało, bo widzę, że lubi się uczyć nowych rzeczy itd.. a tak będzie kwitł w żłobku
na poprawę humoru chciałam sobie jakieś buty kupić, ale nic ciekawego nie ma w sklepach.. kupiłam za to dla dzidzi fajną bluzę i 2 pary spodni-słodkie są.. potem wkleję na wątek zakupowy
Maciejkaa
zaczarowanaMi wszyscy mówią ze jeszcze przyjdą dni ze nie będę mogła dobudzić syna do szkoły. Ale coś mi się wierzyć nie chce. Już jako noworodek dłużej czuwał niż spał i do dziś mało śpi więc myślę ze tak mu już zostanie. Po swoim dziadku to ma ewidentnie
Ostatnia edycja:
marzycielka81
Jagoda23 super wieści. To teraz już tylko odliczanie do jutrzejszego wielkiego dnia. Z całego serca życzę Wam, żeby to był Wasz wymarzony, wyśniony piękny dzień.
Maciejkaa biedny Twój synuś, trzymam kciuki, żeby poczuł się lepiej. Maciejkaa to z tego co piszesz, to będziesz miała dziewczynkę.
Dziewczyny strasznie się cieszę, wyczytałam dziś w necie, że matki pierwszego kwartału będą miały rok macierzyńskiego, moja siostra urodziła w styczniu i teraz będzie mogła być z mała cały rok :-)
Maciejkaa biedny Twój synuś, trzymam kciuki, żeby poczuł się lepiej. Maciejkaa to z tego co piszesz, to będziesz miała dziewczynkę.
Dziewczyny strasznie się cieszę, wyczytałam dziś w necie, że matki pierwszego kwartału będą miały rok macierzyńskiego, moja siostra urodziła w styczniu i teraz będzie mogła być z mała cały rok :-)
reklama