reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

reklama
hej kochane, witam was porannie /a raczej południowo/
wink2.gif

narobiłam się i padam na pysk... ogarniałam regał z zabawkami Marcelkowymi, część wypieprzyłam, mieszkanie posprzątałam.. no i czeka mnie najgorsze-muszę się zabrać za szafę, żeby wydzielić miejsce dla dzidzi i zredukować ilość synkowych ciuchów-ale dzisiaj już chyba nie dam rady :/

Dzien Dobry ;-)
ja tylko na chwilke, czekam u swojej lekarki na wizyte, przyjmie mnie mimo ze ma caly komplet :-D i chyba dostane skierowanie na USG piersi...
odezwe sie jak bede juz cos wiedziala
milego dnia!

Witam :-)

Iza zazdroszcze tej wyprawki, tez bym chciala juz wszystko miec, ale moj krzyczy ze nie ma gdzie tego juz chować;-):-D:-D
Tośka stóweczka dla synka :))

MadziaSek super ze sie do lekarki dostałas, mam nadzieje ze wszystko ok:-)

ja wracam z jednej pracy i zaraz do drugiej :eek: ale miałam dzisiaj miła niespodzianke od rodzicow dzieci z przedszkola, dostałam kwiatuszki śliczne z okazji mojego ślubu:-). Jutro na szczescie wolne, ale od rana dentysta a wieczorem ginek:-)do fryzjera sie umowilam, chociaz nie wiem co z tej fryzury bedzie bo ja zawsze po powrocie od fryzjera myje wlosy i jeszcze raz sama ukladam:-):-) ale mysle ze slubna to sie postaraja:eek:

tak siedze siedze i pisze i wpierdzielilam cala paczke orzechow w czekoladzie:eek::sorry::zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Cześć

U nas kiepsko nadal. Synio skończył brać dziś antybiotyk a gorączka nadal nachodzi. Właśnie ma 38 i leży biedny :( głos ma zachrypniety, oczka chore, katar coraz gorszy, kaszel suchy i jeszcze na dodatek doszło rozwolnienie :-(
Popołudniu jedziemy do lekarza ..

Witam się i tu!

Toska - sto lat dla Kajtka!:-)

Zenia, Franek - trzymam kciuki za wizyty!:tak:

Iza - po takim szaleństwie zakupowym to ja się nie dziwię, że Cię później wszystko boli :-D Ja i bez ciąży bym padła :-D I ja też już zaczynam kompletować wyprawkę, mam już większość ubranek, a resztę zakupów zamierzam zrobić gdzieś, gdzie dostanę prawie wszystko, bo przy drugim dziecku już nie jaram się wybieraniem każdej pierdółki :-D

Maciejka - zdrówka dla synka!

Hello

A ja właśnie po sprzątaniu i gotowaniu :) Teraz czekam na M i jedziemy na działkę - dotlenić się :)

Zenia, Franek - trzymam mocno kciuki :laugh2: Dajcie znać !!!!

Toska, oj mam nadzieję, że do jutra Ci przejdzie. Trzymam kciuki. Dzisiaj dam Ci znać co z tą promocją :)
IzaV
, Ty tak nie szalej na tych zakupach. Zazdroszczę Ci, że już wszystko masz a ja nadal w czarnej d.... :-(

witam dziewczyny!
na 17 jadę na usg sprawdzić co z serduszkiem malucha, bo na połówkowym nie można było go ocenić, strasznie się boję, mam jakieś złe przeczucia, na dodatek boli mnie dzisiaj brzuch i strasznie mdli. Pozdrawiam

reklama
witam dziewczyny!
na 17 jadę na usg sprawdzić co z serduszkiem malucha, bo na połówkowym nie można było go ocenić, strasznie się boję, mam jakieś złe przeczucia, na dodatek boli mnie dzisiaj brzuch i strasznie mdli. Pozdrawiam
Będzie dobrze, zobaczysz....
Nie denerwuj się!!!!

Witam :-)

tak siedze siedze i pisze i wpierdzielilam cala paczke orzechow w czekoladzie:eek::sorry::zawstydzona/y:
Niech Wam idzie na zdrowie :-):tak:

Do góry