reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

Hejka!
To i tutaj sobie wdepnę na momencik.

IzaV - łał! Ja tkwię w stanie lenistwa totalnego ;-) Myślę, że gdzieś w lipcu się zbiorę i zamówię wszystkie pierdółki hurtowo. Ale u mnie to głównie higieniczne. No i rzeczy typu butelki, smoczki. Z uzupełnianiem ubranek się nie spieszę, bo koleżanka zapowiedziała, że chce się pozbyć ciuszków po swoim małym grudniaczku, więc najpierw zobaczę, co dostanę i co po Idaszy mam i dopiero dokupię. Pewnie tylko kilka rampersów będę potrzebować i tyle.

A poza tym to się zbieram, żeby do mojej mamy zadzwonić, ale mi się tyłka nie chce ruszyć do telefonu ;-)

reklama
Maciejka cieszę się, że na wizycie wszystko ok, masz krótką szyjkę macicy. Trzymam kciuki za zdrowie synka.

Ewcik straszysz z tą płcią, u mnie dwóch lekarzy potwierdzało i widziałam siusiaka i nie chciałabym aby zniknął.

IzaVarsovie dzięki za radę :-) no i gratuluje zakupów.

Zenia kciuki za wizytę

Madziasek to trzymam kciuki, żebyś się szybko się lepiej poczuła.

Ja dzisiaj zaliczyłam spacerek po lesie, było fajnie, ogólnie to cieszę się, że pojechałam do rodziców i sobie odpoczywam

Hehe Dziewczyny nieee :eek:
chodziło mi o to ze nadal mam pół cm rozwarcie.
A jaka długa szyjka to nawet nie wiem. Gin mówi za każdym razem że długa i twarda :) i łożysko na przedniej ścianie

Witam z kawką :)

Toska
- Sto lat dla Kajtka!

Ewcik - bo jeśli chodzi o dziewczynki to do końca nie można być pewnym! Chłopak to chłopak, ale z dziewuszkami różnie bywa

Kciukasy za dzisiejsze wizyty!

I ja się witam po śniadanku.Ale mecz wczoraj był!Agata pewnie też oglądała.Lewandowski rewelacja.Szkoda tylko że reszta naszej reprezentacji tak nie gra...Ja nadal tkwie w moim małym syfiku.Z wyprawką zacznę gdzieś w połowie maja.IzaV gratuluje skompletowania wyprawki.To teraz nic tylko leżeć i odpoczywać i nabierać sił na macierzyństwo.Maciejka zdrówka dla synka!Izka ja mam wogóle problem z bb nie wchodzą mi emotki nie ma pogrubienia i zdania mi przesuwa,nie mam pojęcia jak to zmienić ale mnie to denerwuje,bo mało czytelne te moje wiadomości.IzaV klątwa Nabawe hahah to się uśmiałam :)Dziękuję za kciuki wizyta o 18.40 więc jeszcze kawał dnia ale mamy trochę roboty bo meble odebrać z BRW i do Obi podjechaćpotem jakiś obiadzik i na spotkanie z maluchem.My z mężem obstawiamy drugą córę.Miłego dnia!

Bry!:-)

Maciejka, super, ze na wizycie wsio oki:tak: no ioby u synka, to nie było nic poważnego...

Ewcik, ano wlasnie...do końca nie można byc pewnym z tą płcią, tym bardziej, ze coraz częściej slyszy się takie historie... brrrr....

All-me, przyzwyczaj sie do tego uczucia "rozrywania", teraz bedzie juz tylko gorzej....:eek:

Iza, no to wyprawke i jeden klopota masz z glowy:-D a z ta ilościa body to zaszalałyście!:-D

Zenia i Franek && za wasze wizyty!

Wszystkiego naj... dla Toskowego Kajetana!:-D Mój za niecały miesiac tez trzy lata skończy:-)

tośka - najlepszego dla synka :-)
Loleczka - we wtorek cały dzień jezdziłam z rodzicami po mieście(samochodem) w środę również...no i jak wczoraj wrociłam to brzuch chyba ze 100 kg ważył i jak pisałam myślałam, żę pęknie....

Z każdym dniem czuje , że mała jest silniejsza...dzisiaj cała podskakuje mi w bruchu...nie są to już takie punktowe kopniaczki tylko mam wrażenie, żę podskakuje cała...
90 % dnia leży po prawej stronie brucha..a wczoraj wieczorkiem jak wrociłam i lezałam....to nawet mężowi pokazywałam, że można było ją ręcznie wyczuć gdzie leży(prawa strona jak wykle)czasami się wypycha ...a już troszke mniej lubię jak zaczyna się wypychać nisko w bruchu....bo to troche mnie boli.:-)

Franek zenia &&& wrzucać foty jak bedą :D p
100 lat dla Kajtusia

nie mam pomysłu na dzisiaj haha przyzwyczailam sie do szybkich poradników i zakupów a dziś jakoś nie wiem co ze sobą zrobić ... W wawie szkoda mi czasu na leniuchowanie :/

reklama
izaV jak się nudzisz to podjedź do Mothere care;-), podobno mają promocję na ubranka 50% domi i madziula mają mi dzisiaj sprawdzić czy to prawda:happy:

Mnie nadal trzyma jakiś wirus ( od wczoraj żołądkowy) i boję się z domu ruszyć ( czyt. Z własnej toalety:cool2::-D)

Do góry