reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

Został mi jeszcze szlafrok i uparlam sie na biała bielusienka parasolke do wózka a wszędzie tylko beż i ecru :/ ... A tak to mogę sie pochwalić ze zakończyłam kolekcjonowanie mojej wyprawki i teraz Tadek moze sie tyc i rozwijać plucka a po przekroczeniu magicznych 3kg moze sie wykluwac kiedy chce :)) a bank to rozbiła chyba moja biedna mama :/

reklama
Ewcik beckers są w castoramie.
Izka 87 ja potwierdzam, że dziś nie mogłam dodać posta na wątku o spotkaniu. Został zamknięty może?

IzaV zazdroszczę Ci, że jesteś tak zorganizowana i już masz wszystko z bańki. Ja jestem pewna, że będę na ostatnią chwile się ogarniać. Ciągle mam deficyt czasu albo kasy:D

Witam sie wieczorkiem ;-)
Maghdalena no wlasnie jutro sie wybiore do swojej lekarki, bo wezel dalej powiekszony, co do prac ogrodowych to troszke sobie odpuscilam dzisiaj ;-)

Marzycielka u laryngologa bylam w 3/4 miesicu ciazy i dostalam krople na alkoholu, kropilam i bylo wszystko ok, ale bol znowu powrocil wiec pewnie sie wybiore po cos innego

Madziasek węzeł tak szybko nie zejdzie...może się wchłaniać od dwóch do pięciu tygodni... mi się wchłaniał ok. dwóch.. ale oczywiście każde powiększenie trzeba skonsultować. Boli Cię ten węzeł?

No mówiłam ze ja będę miała 2 tyg w Polsce na kupienia wszystkiego :/ gdybym była na miejscu to raczej tez bym kupowała troche pózniej... Ale wiecie co, jak sie ma dobra listę i dobrze zaopatrzony sklep to można wszytsko załatwić w 2-3 podejsciach. Ja sie wogole nie kupiłam ani jednego ubranka haha, obie babcie zaszalaly i właściwie do zimy mamy wszystko co trzeba... np 40xBody 56-68cm, 15par spodenek i 4pary "butów" lol udało mi sie im wytłumaczyć ze juz starczy, to teraz moja mama pyta wszędzie o komplety zimowe :wściekła/y: Ale obiecała ze nic nie kupi do porodu :confused2:
Mebli tez nie kupowalam..właściwie to co mam to taka baza higieniczno-pielegnacyna :sorry: Takie minimum zeby urodzić i przetrwać pierwsze tygodnie
A co do sponsoringu to myśle że moja mama jak zaczela mnie meczyc o wnuka kilka lat temu, to założyła jakieś sekretne konto i odkladala każda premie heh

łoooo IzaV to poszalałaś :szok: zazdroszcze już, że masz wszystko.. ja nie mam weny na takie pierdoły typu podklady, koszule bla bla bla :-p mam kilka ciuszków, łóżeczko, stoliczek do karmienia haha no i wózek zamawiamy może w piątek i jak narazie tyleeee :-p ale może się zbiorę i pozamawiam choć troche kosmetycznych rzeczy na allegro jak znajdę wenę :-)

reklama
izaV super, że masz już z głowy całą wyprawkę. Już chyba kiedyś pisałam, ze w pierwszej ciąży czekałem z zakupami, po czym od 25 do 36 tc musiałam leżeć i wszystko kupował mój mąż ......i teściowa:cool:

Maciejka zdrówka dla synka. Twoja szyjka ma pól centymetra? I lekarz nic z tym nie robi:dry:

Zenia, Franek kciuki za wizyty:-)

MadziaSek zdrówka.

Ostatnia edycja:
Do góry