reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

Ewcik ja mam w całym domu odcienie beżu i bardzo sobie chwalę takie otoczenie. W czerwcu czeka mnie malowanie ale na pewno podobne odcienie. Farby polecam benjamin moore i beckers.

Kasiu a te farby w leroy czy casto można normalnie dostać??

Ewcik - nie strasz, ja już ciuchy po Jaśku zaczęłam oddawać :-D:-D

to już drugi taki przypadek, w tamtym roku moja koleżanka zaszła w II ciążę, nieplanowaną.. pocieszało ją to, ze ma yć córeczka, potwierdzona przez 2 niezależnych lekarzy, na usg 4d.. no i w 34 tyg córeczce zstąpiły jąderka, a koleżanka prawie w deprechę wpadła, bo już w domu miała synka

reklama
w temacie kolorów ścian nie pomogę, bo ja ze wsi jestem i w domu mam spore pokoje więc nie znam się na powiększaniu optycznym pomieszczeń. A z kolorów to sypialnia biało-różowo-jasnofioletowa x3ściany + ściana za łóżkiem ciemny fiolet z listkami ciemno różowymi (tapeta), salon wściekle zielony :p, jadalnia żółto- pomarańczowa- to już farby

Ewcik - no tak .. coś na ten temat wiem

Allme - a co Ci ? Wzdęcia ?

A z moim synkiem po trzecim dniu brania antybiotyku jest coraz gorzej zamiast lepiej. Gorączka powraca, katar ma meega, na dodatek zaczęły mu łzawić oczy-ma takie malutkie i mokre no i jakiś kaszel się zaczyna :-(
Jutro znów do lekarza jedziemy bo coś tu nie gra ...

No coś to nasze kochane forum podupada :eek: już kilka dziewczyn narzekało na ten zamknięty wątek ...
Czyżby klątwa Nabawe zaczęła sie spełniać hehe.
myśle ze to wina wiosny :) nikomu sie przed kompem nie chce siedzieć
teraz sprawdziłem zamknięty i z mojej strony wszystko jest ok i można dodawać posty, wiec nie wiem ocb :/

ps takie małe info dla pierworodek...ja juz gabarytami (+15-17kg!!!) przypominam i czuje sie jak w 8m ciazy, po 4-5h zakupów (aktywnego dnia) odpadają mi stopy, a jeszcze nie ma upałów.. wiec polecam ogarniecie wyprawki przed czerwcem :) bo ja po 4 dniach intensywnych zakupów padam na pyszczek a kości piet bolą jeszcze kilka godzin po powrocie do domu.

Ostatnia edycja:
Ewcik - Beckers na pewno jest w Casto i faktycznie to całkiem niezłe farby.

Izka - jak to sałatkę owocową ;) ja też chcę ;) dziś już do sklepu nie jadę, więc muszę się zadowolić koktailem malinowo-truskawkowym (bo to mam w zamrażarce). Ale jutro będzie sałatka owocowa :-D

Maciejka - zdrówka dla synka!

reklama
Maciejkaa ty taką krótką szyjkę masz?? Współczuję choroby synka, oby doszedł jak najszybciej do siebie

Franek &&& za wizyte jutrzejszą
ja też jutro wizytę mam, ciekawa jestem jak tam moja szyjka :sorry:
a w Poniedziałek 4D iii będę żądać dokładnego pokazania mi co tam siedzi za para ruchliwych baaaaardzo dzieci

IzaV ja czekam do poniedziałku jeszcze i od wtorku szał zakupowy będzie :cool2::laugh2:

Do góry