reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2013

siemanko dziewczyny:-)

Melduje poslusznie, ze kupilismy lozeczko, jeszcze go w domu nie mamy (w przyszlym tyg bedzie):-)

A w Toruniu upal nprmalnie, w rozpietym plaszczyku chodzilam:szok:

cwietka
fajny ten siusiak:-)

reklama
No i jesteśmy w domku po kolejnym całym dniu na dworze :) Ale ja lubię wiosnę :)a te obiadki na dworze to miodzio :) a synek był taki głodny, że 3 miseczki zupy zjadł :)

Chrobek - gratuluje zakupu łóżeczka :)

Jeśli chodzi o wyprawkę, to ja tez nie bee nic kupowała. Wszystko mam po synku, bo kupowaliśmy w większości nowe lub dostaliśmy. Więc ciuszków kupować nie będę, tylko pościel dla Szymka, bo ta zostanie już dla maluszka nr 2 ;) A i majtasy poporodowe chyba tez gdzieś mam ;)
Zostanie do kupienia chyba tylko wit. K i D oraz pampersiaki :)

Cwietka siusior niezły:D
Ja będę miała do kupienia: fotelik samochodowy, nianie elektroniczną, fajną torbę do wózka dla siebie;))) i rozważamy nowy wózek, jakieś nosidło czy chustę. Na razie musze się rozejrzeć za nianią to wytestuję już w wakacje na starszakach:D
Ja też miałam majty z siatki, w zwykłe bawełniane się to coś wielkiego co się nosi po porodzie ledwo mieściło:tak:

Dzień dobry!

Domi, ja tez mam malo rzeczy dokupienia... wyprawke mam po synku, no i dokupie tylko pare sukieneczek;-)

Majtki poporodowe kupiłam ale w ogóle nie uzywałam...w szpitalu przez wieksza część czasu leżałam z pi*ką na wierzchu bo kazali "wietrzyć", zeby szybciej sie wsszytsko goiła, a że byłam sama w pokoju to mogłam... :tak:

Ćwietka dówód nie do podważenia:-D

Chrobek gratuluje zakupu łóżeczka!:-)

Kasiarj, przypomniałas mi z większych wydatków to bedzie chusta...i oczywiście jeszcze kompletnie nie wiem jaka...:baffled:

U nas wczoraj sie rozpadało popołudniu i musieliśmy uciekac z działki... dzisiaj znów idziemy...:-)

...Mam dzisiaj rozmowę okresowa oceniająca w pracy.... brrrr....:crazy:

miłego dnia!

Ostatnia edycja:
hej Mamuśki :-)

syncio w żłobie, M śpi po nocce, a ja się byczę hehe zjadłam bułę z pasztecikiem i pomidorem, teraz jeszcze chyba Danio wciągnę, a co se będę żałować :-D

cwietka ale świetne siusiakowe foto :-D

co do wyprawki, to ja z pewnością jakieś ciuszki dziewczyńskie będę musiałą zakupić, a co się da, to Dzidziolina będzie miałą po braciszu ;-) na pewno wózek musimy kupić, fotelik, wanienkę.. także też spore wydatki nas czekają ehhh plus remont

reklama
Witam
Loleczka trzymam kciuki za rozmowę w pracy.

Miałam dziś koszmar, obudziłam się w nocy i wydawało mi się, że mój maluch nie żyje, i dostałam takiej pikawy ser ducha, że nie mogłam oddychać i leżałam i czekałam na ruchy i nic.

Do góry